• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

11.08.2018

12:34

VRATIO SAM SE KUĆI! Cirbes: Čim se ukazala prilika, nisam hteo da je propustim!

Crvena zvezda

VRATIO SAM SE KUĆI! Cirbes: Čim se ukazala prilika, nisam hteo da je propustim!

Podeli vest

Povratnik u redove Crvene zvezde Majk Cirbes istakao je da je veoma uzbuđen što će ponovo nositi dres srpskog šampiona

Nemački reprezentativac je dve sezone igrao za crveno-bele, da bi onda 2016. godine prešao u Makabi, a potom nosio i dres Bajerna.

- Naravno da mogu da kažem da sam se vratio kući, ja sam to oduvek i pričao da je Crvena zvezda moja kuća. Mnogo stvari mogu da kažem o mom povratku u Crvenu zvezdu, ali mislim da je rečenica koja obuhvata sve što bih želeo da kažem - vratio sam se kući - istakao je Cirbes, a potom dodao:

- Veoma sam srećan zbog povratka. Svakog leta sam dolazio u Beograd, bilo je tako i ovog leta. Čim se ukazala mogućnost da se vratim u klub, to se odmah i dogodilo - rekao je nemački centar za klupski sajt. 

Od igrača koji su nosili dres Zvezde u vreme Cirbesovog prvog mandata, tu je samo Branko Lazić.

- Malo kada razmislim čini mi se da je Branko Lazić jedini koji je ostao u timu iz mog prvog peridoa u crveno-belom dresu. Naravno, tu su i članovi stručnog štaba, menadžment kluba... Evo na primer Laka je tu - pokazao je Cirbes u pravcu ekonoma prvog tima Crvene zvezde, a onda nastavio:

- Trener i saigrači jesu novi i zbog toga mislim da u ovom trenutku ne treba puno da pričamo i da podižemo očekivanja na previsok nivo. Menadžment kluba je baš kao i svake prethodne sezone formirao odličan tim. Sledi nam ulazak u dvoranu, mnogo rada i zaista verujem da će ovo biti odlična sezona za nas - poručio je centar Crvene zvezde.

kk crvena zvezda

Nemac je na testiranjima bio zajedno sa Majklom Odžom pa je to bio povod da prokomentariše roster crveno-belih.

- Jedino što smo za sada razgovarali Odžo i ja je bilo da zaista moramo da napravimo sliku sa ovog mini-okupljanja. Deluje mi da će biti teško na treninzima sa njim. Mislim da generalno imamo odličan tim, a osvrnuću se posebno na centarsku liniju. U rosteru su pored mene dva veoma dobra centra. Biće veoma teško za sve nas, ali to je odlično za tim. Borićemo se na treninzima za svaki minut na terenu i to garantuje da ćemo svakog dana napredovati - zaključio je povratnik u redove Crvene zvezde.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17