• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

11.08.2018

13:12

ARŠINI UEFA NISU ISPRAVNI! Milojević: Ova kazna će nas ojačati!

Crvena zvezda

ARŠINI UEFA NISU ISPRAVNI! Milojević: Ova kazna će nas ojačati!

Podeli vest

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević smatra da je odluka UEFA prestroga, ali da će njegova ekipa biti još jača zbog svega što se desilo

Crveno-beli u nedelju od 19 časova dočekuju Spartak iz Subotice, ali nema sumnje da na "Marakani" uveliko misle o onom drugom Spartaku, iz Trvave, kao i o kazni koju je izrekla Disciplinska komisija UEFA.

- To je odluka koja može samo da nas ojača. Prestroga je, jer smo očekivali samo jednu utakmicu. Na primer, navijači Sparte su ušli na teren do centra. Videćemo šta će se desiti zbog toga. Nisu ispravni aršini. Klub će učiniti sve da smanji kaznu, ali bi trebalo da aršin UEFA bude drugačiji. Mi ćemo da budemo koncentrisani na igru - ovim rečima je Milojević prokomentarisao kaznu UEFA.

Crveno-beli već u utorak gostuju Spartaku iz Trnave u revanču 3. kola kvalifikacija za Ligu šampiona. Zbog toga se može očekivati da Milojević protiv Subotičana na teren pošalje kombinovan sastav.

Klub će učiniti sve da smanji kaznu, ali bi trebalo da aršin UEFA bude drugačiji. Mi ćemo da budemo koncentrisani na igruVladan Milojević, trener Zvezde

- Dolazi nam još jedna ekipa u nizu koja je prošle godine izborila izlazak u Evropu. Spartak jako dobro predstavlja Srbiju u ovim kvalifikacijama. Želim i ovako javno da im čestitam na izuzetnim rezultatima u Evropi. To je jako dobra ekipa, koja je od prošle godine pokazala kontinuitet. Ima dobre igrače, dobrog trenera, ekipa koju krasi kolektiv. Od srca im želim sve najbolje u Evropi. Ne zaboravite da nijednu utakmicu u Evropi nije igrao kod kuće. Dobar protivnik i zasluženo je tu gde jeste - istakao je trener Zvezde i dodao:

- Mi ćemo se spremiti na najbolji mogući način, videćemo u kom ćemo sastavu izaći. Imam sve igrače na raspolaganju, nemamo problema. Imamo današnji trening, tako da ćemo da vidimo ko će biti u konkurenciji za sutrašnju utakmicu. Ali, ko god se nađe, zaslužio je i sa tim sam dosta zadovoljan. Milić je van stroja, ali ni tu nije neka drastična povreda, tako da mislim da ćemo ga imati vrlo brzo - poručio je Milojević.

Crveno-beli su konačno dočekali pojačanje u napadu. Ekipi se priključio Džonatan kafu, koji je stigao na pozajmicu iz Bordoa.

- Videćemo i koji je stepen njegove pripreme, ali mislim da je prošao kompletne pripreme sa Bordoom. Kada se bude pojavio na treningu, videćemo. Njega smo želeli, pojačanje koje će pojačati konkurenciju - zaključio je trener srpskog šampiona. 

UEFA NEMILOSRDNA PREMA ZVEZDI! Crveno-beli kažnjeni sa dve utakmice pred praznim tribinama! 

UEFA ŠOKIRALA DŽAJIĆA: I jedna utakmica je mnogo, a dve su stvarno previše!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija