• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S.R.

12.08.2018

22:50

JANKOVIĆ TRAŽIO RASKID UGOVORA SA ZVEZDOM! Ako dobije "čiste papire" - IDE U PARTIZAN!?

Crvena zvezda

JANKOVIĆ TRAŽIO RASKID UGOVORA SA ZVEZDOM! Ako dobije "čiste papire" - IDE U PARTIZAN!?

Podeli vest

Košarkaš Crvene zvezde Stefan Janković (25) podneo je zahtev za raskid ugovora s prvakom Srbije, jer su crveno-beli, navodno, tokom sezone kasnili s isplatom novca

Ipak, kako saznaje Informer od izvora bliskom srpskom košarkašu, nije sigurno da li će Svetska kuća košarke usvojiti Jankovićev zahtev i dati mu "čiste papire". Celu situaciju prati Partizan, koji želi da ga dovede u svoje redove kao slobodnog igrača.

Kasnile mu plate

Janković i njegov menadžer Rade Filipović nisu 100 posto sigurni u uspeh pred sudom FIBA, jer su, prema rečima našeg izvora, rukovodioci Zvezde krajem prošle sezone isplatili sve zaostale plate igračima.

Niko ne zna gde je
Janković je dobio poziv da se danas pojavi na početak priprema, ali on se danima nikome iz Zvezde nije javljaoIzvor Informera

- Janković je tokom sezone imao problem sa Zvezdom, jer mu je klub u jednom momentu dugovao nekoliko plata. U međuvremenu su crveno-beli isplatili sve igrače. Međutim, sad Janković želi da ide iz Zvezde, jer očigledno ni naredne sezone neće biti u startnoj petorci, pa na sve načine traži da raskine ugovor. Jedna od mogućnosti jeste da se žali zbog tog kašnjenja tokom sezone, pa su na tu kartu zaigrali i njegovi zastupnici iz menadžerske agencije "BDA Sports Internešnal". Ni oni, međutim, nisu 100 posto sigurni da će pred organima FIBA uspeti da raskinu ugovor sa Zvezdom - kaže odlično obavešten izvor.

Ceo slučaj prati Zvezdin večiti rival Partizan, koji će, ako dođe do raskida saradnje, krenuti u realizaciju posla i dovođenja velikog pojačanja na poziciji krilnog centra.

Dosta toga trebalo bi da bude poznato danas, kada je u Crvenoj zvezdi zakazano okupljanje i početak priprema za narednu sezonu.

Do zaključenja ovog broja Informera, niko nije imao informaciju da li je Janković krenuo za Beograd iz Toronta, gde je bio kod roditelja na letnjem odmoru.

Feldin otišao u Hapoel

Crvena zvezda u subotu je ostala bez jednog od najboljih igrača iz prošle sezone, pošto je Mali Kalemegdan napustio bek iz Dominikanske Republike Džejms Feldin (30). Feldin je potpisao ugovor s Hapoelom iz Jerusalima, godinu dana pre isteka saradnje s Crvenom zvezdom.

- Zvezda danas ima prozivku, gde će igrači obaviti medicinske preglede i imati sastanak s novim trenerom Milanom Tomićem. Janković je dobio poziv da se pojavi na početku priprema, ali on se danima unazad nikome iz kluba nije javljao. Nije ni odgovorio na poziv da li dolazi na pripreme ili ne - ističe naš izvor.

Obeštećenje 300.000E

Ubeđeni su u Crvenoj zvezdi da Janković ne može da dobije raskid ugovora. S druge strane, nemaju ništa protiv njegovog odlaska, ali samo da dobiju propisano obeštećenje.

- Iz Zvezde tvrde da onaj klub koji želi da kupi Jankovića mora da uplati 300.000 evra. Teško je verovati da će Partizan direktno od Zvezde kupiti igrača. Crno-beli će čekati rasplet situacije i vrebaće ako Janković uspe da raskine ugovor - zaključio je naš izvor.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Rade

pre 5 godina

Zasto navodno kasnile plate nije navodno nego su plate kasnile nekoliko meseci i jos nisu sve isplacene nego igraci cute jel nece da se zamere Covicu i CZ. Pa zasto je Feldin otisao iz CZ? Zbog primanja samo sto njemu ne smeju nista vec su ga pustili u Hapoel, a na nasim igracima se izivljavaju a momci moraju da cute zbog karijere.

bubasvaba

pre 5 godina

Pametno ne dajte bez obestecenja a nek zulja klupu dve godine pa nek se proda kad ne igra i niko ga ne vidi kad je kvaran dobio plate i ZALIO SE MAKSIMALNO GA SROZAJTE!!!!!.

Njima dobar

pre 5 godina

Grobarima veliko pojačanje, ono što u Zvezdi nema mesta. Doduše sve su to prljave rabote. Ko treba da se proda igrace, ko je dosao za male pare sedece na klupi. Trgovina živim, mladom ljudima.

Navijac

pre 5 godina

Bas ste smesni, kad god se nesto desava, paranoja, odmah Partizan..............

ccc

pre 5 godina

Ovaj mali je bestidan a razlog njegovog pokušaja odlaska je u grobarima koji nikako da izleče kompleks. Alo momci vi ste sitni od onog trenutka odkad se obelodanilo šta ste godinama radili sa srpskom košarkom. Bure bez dna pa čim vam je neko iz države sipao pare vi se osilili da ponovo radite iste stvari. Otimaj, udri, vrbuj sudije da ti prave rezultate kome treba takav klub na ovim prostorima. Da ne pričam o frakcijama fanatika koje se pobiše po kvartovima dokazujući ko je jači.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija