• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

13.08.2018

09:28

PAVKOV SE NAOŠTRIO ZA TRNAVU: Moj posao su golovi, ali ekipa je najbitnija!

Crvena zvezda

PAVKOV SE NAOŠTRIO ZA TRNAVU: Moj posao su golovi, ali ekipa je najbitnija!

Podeli vest

Dvostruki strelac u pobedi Crvene zvezde nad Spartakom (3:0) Milan Pavkov pun samopouzdanja čeka novi izazov koji crveno-bele očekuje u kvalifikacijama za Ligu šampiona 

- U fudbalu je najbitnije da se šutira na gol, meni je to uvek na pameti dok sam na terenu. Kad god imam loptu, nebitno da li sam daleko od gola ili blizu, uvek oprobam šut, jer drugačije se gol ni ne može postići. Prvi pogodak sam uputio sa oko 25 metara udaljenosti, sreća pa je lopta otišla malo u stranu i golmanu je otišla ispod luke. Lopta je odskočila i završila u protivničkoj mreži. Drugi gol bio je čista majstorija čitave ekipe, prvo je Hajdin odlično ubacio loptu, veoma daleko I pronašao me je u protivničkom petercu. Dobro sam odreagovao glavom i povećao prednost ekipe – rekao je Pavkov.

Pobeda protiv Subotičana donela je dodatno samopouzdanje srpskom šampionu. 

- Odradili smo na terenu sve ono čemu smo pre utakmice pričali, odigrali smo pametno i strpljivo. Svaki igrač dobio je jasan zadatak šta treba da uradi na terenu, svi smo se pridržavali toga i tako smo i ostvarili svoj cilj. Najvažnije je bilo što smo zaista igrali bez oscilacija, na visokom nivou i to smo naplatili osvajanjem bodova.

Izabranici Vladana Milojevića u ponedeljak će krenuti put Trnave gde ih u utorak (20.30) očekuje revanš meč trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona protiv Spartaka.

- Uvek je najbitnija ekipa, mnogo je važno da u svakom trenutku budemo sigurni u sebe, posebno sada pred evropski meč. Kod nas je to slučaj. Naravno da je i meni kao špicu mnogo važno što sam postigao golove, to je posao nas napadača. Jako sam zadovoljan i pun samopouzdanja pred revanš u Trnavi – poručio je Pavkov.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija