• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Žurnal

13.08.2018

13:28

NIJE "MARAKANA" OPERA U BEČU! Dragan Džajić isprozivao UEFA zbog žestoke kazne!

Crvena zvezda

NIJE "MARAKANA" OPERA U BEČU! Dragan Džajić isprozivao UEFA zbog žestoke kazne!

Podeli vest

Odluka UEFA da suspenduje stadion Crvene zvezde na dva evropska meča pogodila je legendu kluba Dragana Džajića

Zvezda je kažnjena zbog propusta na utakmici sa litvanskom Suduvom u drugom kolu kvalifikacija za LŠ. Bez navijača će sigurno biti u eventualnom plej-ofu za elitu ili poslednjem kolu kvalifikacija za LE ukoliko ne urodi plodom žalba koju je srpski šampion poslao u Nion.

- Nadam se da bi kazna mogla da se prepolovi, jer je zaista prestroga. Neću da ulazim da li je doneta s namerom ili ne, ali mi je to neshvatljivo. Svi znaju kakvu fudbalsku publiku ima Crvena zvezda, pa nismo na operi u Beču!? UEFA bi morala da ima više razumevanja, ali džaba mi sada pričamo o tome. Klub će preduzeti adekvatne mere -  rekao je za Žurnal Dragan Džajić.

Zvezda u utorak (20.30, Arena 1) gostuje slovačkom Spartaku u Trnavi u revanšu 3. kola kvalifikacija za LŠ, posle 1:1 u Beogradu. Ako prođe u plej-ofu će igrati sa austrijskim Salcburgom, koji je u prvom susretu bio ubedljiv protiv Škendije 3:0. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
mixa

pre 5 godina

nije opera ali ni prodavnica trave i alkohola....svi navijaci u celom svetu su isti,samo su neki primorani i postuju pravila koja vaze za sve i neznam zasto ne bi vazila i za nas.Nismo mi nista specificni vec samo je to izgovor uprave,koja cesto zavis od severa

bubasvaba

pre 5 godina

Pretres pri ulasku na stdion a detaljniji pretres pri izlasku sa stadiona pa da se vidi koliko se unese narkotika i koliko iznesa pa po rezultatu odakle na stadion ????? ko je glavni diler ????.

pipe

pre 5 godina

Ako bi se razdvojili "navijači" i klubovi onda bi klubovi bankrotirali.(mislim na fudbal). Javna je tajna kako navijači finansiraju klubove, pa im je dozvoljeno da rade to što rade. A trofejni sportovi jedva sastavljaju kraj sa krajem. Npr. vaterpolo reprezentacija Srbije diže kradit da bi učestvovala na svetskom prvenstvu, vaterpolo klubovi se zatvaraju zbog nemaštine, bruka brate. Da dalje ne nabrajam. Nama na fudbalske stadione treba uvesti sistem "Margaret Tačer", pa ko voli nek izvoli.

Ljubo

pre 5 godina

I sam naziv ,Crvena Zvezda ,ili ti Partizan ,nosi prokletstvo sa sobom....koji navijaci ,koji fudbal u Srbiji pa i na Balkanu .Pa ako cemo realno i fudbal na samom svetskom prvenstvu imalo normalnom coveku se zgadio .

Vlado

pre 5 godina

Džajiću, jel ti to braniš huligane koji sa sportom nemaju ništa zajedničko? Zašto ne odvojite kriminalce od navijača? Zašto ni jedan sudija ne sme da izrekne ni jednom vođi "navijača" (kriminalcu) adekvatnu kaznu? Zato što iza njih stoji cela uprava i političari! Zato ste zaslužili još strožije kazne UEFA.

ZOZAN NIKOLIC

pre 5 godina

MOGU LI DA NAS KAZNE DA DOK IGRAMO U EVROPI IGRAMO SA 8 IGRACA DA BI TI EVROPSKI DRIPCI BILI ZADOVOLJNI

Aleksa

pre 5 godina

Ko kaze da nije kao becka opera, pogledaj naredne dve utakmice videces da je cak i tisa.

Dend

pre 5 godina

Svaka cast ovoj legendi srpskog fudbala ali treba biti bar "sportski" posten i samokritican !Ako je takvo navijanje i pokazivanje ljubavi prema klubu dostojno jedne Zvezde onda smo dotakli dno-dna !

abc

pre 5 godina

Pokušava da zameni teze, stara škola fk, ali više nema pomoći. Sledeći put, ako se ne urazumite, napolje iz takmičenja. Živi bili pa videli.

pera

pre 5 godina

Ne znam sta je pisac hteo da kaze, to sto stadio lici na sve samo ne na operu u Becu nije nesto cime bi se trebao hvaliti. Atmosfera na stadionu naravno ne treba da bude tisina ali svi trebaju da budu na svojim mestima, na stadionu ne treba da bude pirotehnike, treba da postoji zabrana uloska kriminalcima i osobama koje su imale bilo kakav incident. Glavni rekviziti bi trebali da budu dresovi, a ne baklje. Stadion treba da lici na sportski dogadjaj kome mogu da prisustvuju deca nezavisno od toga na kojoj su tribini, a ne bojno bolje. Stadion ne treba da ima ograde sa bodljikavom zicom ka tribinama kao da je u pitanju zatvor. U odnosu na postojece stanje uvek cu pre otici na operu u Bec.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija