• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

15.08.2018

00:10

VLADAN MILOJEVIĆ: Ponosan sam na momke, doveli smo Zvezdu među velikane GDE JOJ JE I MESTO!

Crvena zvezda

VLADAN MILOJEVIĆ: Ponosan sam na momke, doveli smo Zvezdu među velikane GDE JOJ JE I MESTO!

Podeli vest

Trener fubalera Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je večeras posle pobede nad Spartakom iz Trnave i plasmana u baraž kvalifikacija za Ligu šampiona da je ponosan na ekipu što je drugu godinu uzastapno obezbedila plasman u jedno od evropskih takmičenja

- Mnogo sam ponosan na momke, što smo ponovo uspeli Zvezdu da dovedemo medju velikane, jer joj je tu i mesto. Napravili smo jedan veliki korak. Čestitao bih mojim igračima na zasluženoj pobedi - rekao je Milojević novinarima u Trnavi.

Fudbaleri Zvezde plasirali su se u poslednje kolo kvalifikacija za Ligu šampiona pošto su večeras u Trnavi, posle produžetaka, pobedili Spartak sa 2:1. Prvi meč u Beogradu završen je nerešeno 1:1.

- Došli smo da dobijemo utakmicu, to se videlo od prvog minuta. Znate da bez obzira na sve, ja nikada nisam kalkulisao, pa tako i večeras. Taj rezultat u Beogradu je davao neku prednost Spartaku... Mislim da sam na najbolji odgovor dao kada sam upitan da li imamo rešenje da postignemo gol. Mislim da sam rekao tada da li Spartak ima pritisak da sačuva svoju mrežu - rekao je on.

Upitan da li je pobeda nad Spartakom najveća u njegovoj karijeri, Milojević je rekao da o tome može da priča na kraju karijere. 

- Vrlo je važno imati kontinuitet u Evropi i pokušati postepeno da Zvezdu vratimo na pravi put - rekao je on.

Milojević je ocenio da je prva utakmica bila nauk za njegovu ekipu, kao i da je uoči meča u Trnavi odradjena dobra analiza.

- Spartak je odigrao dve identične utakmice. Tako ja vidim. Mi smo odradili ono što smo se dogovorili. Uspeli smo da neutrališemo njihove prednosti i ono kako oni igraju- rekao je Milojević.

Upitan da li je bio hrabar potez igrati sa "dvojicom novajlija" Simićem i Jovančićem, Milojević je kazao da to nema veze s hrabrošću.

- To su igrači koje ja treniram svakodnevno, više vremena provodim s njima. Verujem ih i znam ih. Da sam mogao poveo bih sve igrače ovde u Slovačku, jer su oni svi zaslužili - rekao je on.

Zvezda će u baražu kvalifikacija za Ligu šampiona igrati protiv Salcburga, koji je u trećem kolu eliminisao makedonsku Škendiju.

- Sledi meč sa Salcburgom, koji je svakako favorit u tom duelu. Možda će biti malo čudno što ćemo igrati bez naših navijača, ali znate nas, spremićemo se. Dvomeč sa Sparatkom je imao veliki ulog, znamo zbog čega - rekao je Milojević.

On se zahvalio navijačima na velikoj podršci, koji su mu posle utakmice uzvikivali "Miloje, Miloje".

(VIDEO) ZVEZDA NA KORAK OD LIGE ŠAMPIONA! Srpski prvak srušio Trnavu i obezbedio evropsku jesen!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Tači se pitao za sve! Svedok u Hagu Ramiz Ćerići potvrdio lanac komande u tzv. OVK!
Politika

Tači se pitao za sve! Svedok u Hagu Ramiz Ćerići potvrdio lanac komande u tzv. OVK!

Svedok Ramiz Ćerići, koji je bio zapovednik bataljona u 121. brigadi tzv. OVK u operatinoj zoni Paštrik, potvrdio je danas na suđenju bivšim liderima tzv. Oslobodilačke vojske Kosova Hašimu Tačiju, Jakupu Krasnićiju, Redžepu Seljimiju i Kadriju Veseljiju pred Specijalizovanim sudom u Hagu da je "OVK imala imala jedinstven lanac komande na čelu sa Glavnim štabom".

23.04.2024

18:29

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija