• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

16.08.2018

13:07

ZVEZDA 25 UTAKMICA NE ZNA ZA PORAZA! Crveno-beli nisu tugovali skoro šest meseci!

Crvena zvezda

ZVEZDA 25 UTAKMICA NE ZNA ZA PORAZA! Crveno-beli nisu tugovali skoro šest meseci!

Podeli vest

Fudbaleri Crvene zvezde počeli su novu sezonu pre nešto više od mesec dana, a u ovoj takmičarskoj godini nastavljen je pobednički niz iz prethodne sezone

Poslednji poraz u svim takmičenjima izabranici Vladana Milojevića zabeležili su još  21. februara, u revanš utakmici šesnaestine finala Lige Evrope, u Moskvi od ekipe CSKA.

Od tada, Crvena zvezda je odigrala 25 utakmica - 18 superligaških, šest evropskih i jednu Kupa Srbije, i nije zabeležila nijedan poraz. Zvezda je u prvenstvu ostvarila 17 pobeda, a u Evropi ove sezone još četiri - jednu protiv Spartaksa (2:0), dve protiv Suduve (3:0, 2:0) i jednu, možda i najvažniju, protiv Spartaka u Trnavi (2:1) za plasman u plej-of za Ligu šampiona.
Jedini prvenstveni kiks dogodio se prethodne sezone protiv Napretka (1:1), a u Kupu je eliminisana nakon izvođenja jedanaesteraca.

Zvezda prima malo golova, ali ih mnogo postiže i to je osnovni razlog za ovaj niz koji i dalje traje. U prethodnih 25 utakmica, primila je samo 14 golova (0.56 po utakmici), a postigla čak 59 (2.32 po utakmici). Ove sezone je prvi gol primila tek protiv Voždovca, u sedmom meču po redu.
Što se tiče prvenstva, mreža je sačuvana i u poslednjem duelu sa subotičkim Spartakom (3:0), dok su crveno-beli u Trnavi slavili sa 2:1 posle produžetka i došli nadomak ulaska u grupnu fazu Lige šampiona.



Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija