• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J.S.

17.08.2018

11:08

ZAMRŠENA SITUACIJA OKO RADONJIĆA! Zvezda ne može da proda igrača jer je zvanično Romin!

Crvena zvezda

ZAMRŠENA SITUACIJA OKO RADONJIĆA! Zvezda ne može da proda igrača jer je zvanično Romin!

Podeli vest

Nemanja Radonjić najverovatnije ide u Marsej za deset miliona evra! Najbolji fudbaler Crvene zvezde biće prodat posle plej-ofa za plasman u Ligu šampion protiv Red bul Salcburga, ali klub sa "Marakane" još ne želi da potvrdi ovu informaciju

Na "Marakani" ne žele da potvrde ovu informaciju pre svega iz razloga što je tehnički Radonjić i dalje igrač Rome na pozajmici u Crvenoj zvezdi. To znači da se i italijanski klub pita.

- Radonjić je zvanično Romin igrač i na "Marakani" je na pozajmici do 2019. godine. Tek nakon toga bi postao 100 odsto Zvezdin igrač i crveno-beli bi mogli samostalno da odlučuju o tome hoće li ga prodati ili ne - objašnjava izvor Informera iz Zvezde.

Prosto je: ne možemo da prodajemo igrača koji nije naš. Ne znam hoćemo li i kako uspeti da rešimo taj problem. Međutim, ako bismo uspeli da se dogovorimo sa Romom i Radonjićem, onda bismo svakako prihvatili ponudu, koja je odlična, navodi izvor Informera

Pored toga što i Rimljani moraju da pristanu na transfer, njima sleduje i deo novca od prodaje Radonjića.

- Prema ugovoru na osnovu kojeg je Radonjić stigao u Zvezdu, ukoliko igrač bude prodat na leto 2019. godine, 60 odsto novca pripada Zvezdi, 15 odsto Romi, a preostalih 25 samom fudbaleru i njegovim menadžerima. Međutim, ako igrač bude prodat pre toga, potrebno je da se sve strane saglase oko procenata. Postoji mogućnost da neka od strana zatraži veći deo novca - kaže sagovornik Informera.

Zasad je neizvesno hoće li Zvezda, Roma i Radonjić uspeti da nađu zajednički jezik. U svakom slučaju, dok se to ne dogodi, transfer ne može da bude realizovan.

- Prosto je: ne možemo da prodajemo igrača koji nije naš. Ne znam hoćemo li i kako uspeti da rešimo taj problem. Međutim, ako bismo uspeli da se dogovorimo sa Romom i Radonjićem, onda bismo svakako prihvatili ponudu, koja je odlična. Slična je bila i ponuda Sevilje, samo što su oni nudili osam miliona odmah i još dva kroz bonuse - zaključuje naš izvor.

Hoće u elitu

Radonjić je u više navrata govorio da bi voleo da ostane u Crvenoj zvezdi i sa njom igra Ligu šampiona. Međutim, kako stvari sad stoje, izvesnije je da će za dve nedelje napustiti "Marakanu".

- Želim još lepih trenutaka u Zvezdi. Znam da će doći i vreme za rastanak, ali sad maštam o Ligi šampiona i velikim utakmicama na našem stadionu - rekao je nedavno srpski reprezentativac.

MARSEJ POSLAO ZVEZDI PONUDU KOJA SE NE ODBIJA! Radonjić se posle Salcburga seli na "Velodrom"!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Milan

pre 5 godina

Najbolje za ovog igraca bi bilo da ostane jos jednu sezonu...on se jos nije dobro razvio kao igrac i jos je dete..Nekada treba misliti glavom a ne parama na zalost.

Nebojsa

pre 5 godina

Sto ga ne sacuvaju do 2019 , sta zure sa prodajom . Njemu ce tom jeseni cena skociti bez obzira da li igrali u LS ili LE . Ovako samo drugom pune kasu , nek malo razmisle ....

Vickasti

pre 5 godina

Kako nas lažu pa to je strašno. On je do 01. jula 2019 igrač Rome na pozajmici u Zvezdi. Ako se pre toga proda 60% ide Zvezdi što je 6 miliona eur a 25% Romi i 15% (Radonjiću i njegovim menađzerima). Ali ja mislim da je u tih 15% Terza i neko iz uprave i ako ga oni sad prodaju dobijaju kintu. Zašto bi Roma bila protiv prodaje i i čekala sledeće leto kad od 02. jula Zvezda može da ga proda i uzme sav novac za sebe. Pa ako uđemo u LŠ koji je interes da ga sad prodajemo??? Osim da Terza uzme pare. Pa on ima Ugovor sa Zvezdom od 01. jula 2019 do 30 juna 2022 kao 100% Zvezdin igrač.

Vladimir

pre 5 godina

Pre neki dan ja sam komentrarisao i dobio sam više negativnih ocene a evo bio sam u pravu dakle Radonjić nije zvezdin igrač nego romin samo je na pozajmici u zvezdi.Koliko je ko tu "dobar" koliko se ko ugradio u to ne želim da ulazim ali mi je jasno jako male pare ako ikakve klubu će ostati, zaslugom g-dina Terze hercegovačkog mafijaša sa crnogorskim pasošem.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija