• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Novosti

17.08.2018

12:26

STOJILJKOVIĆU POLOMLJEN NOS, IGRAĆE SA MASKOM: Ne boli me, nije važna povreda, bitan je Salcburg!

Crvena zvezda

STOJILJKOVIĆU POLOMLJEN NOS, IGRAĆE SA MASKOM: Ne boli me, nije važna povreda, bitan je Salcburg!

Podeli vest

Vidaju rane fubaleri Crvene zvezde posle Trnave i spremaju se za dvomeč sa Salcburgom, poslednjom preprekom na putu do Lige šampiona 

Najgore je prošao napadač Nikola Stojiljković koji je zadobio frakturu nosne kosti. Snažni napadač poručio je da će biti spreman za utakmicu generacije.

- Kost je polomljena, ali me ne boli, tako da ću danas sa našim lekarima videti kako ćemo dalje. Ako ne bude bilo drugačijeg rešenja igraću sa maskom. Verujte mi da se uopšte ne obazirem na povredu, važna je Liga šampiona i sve ću učiniti da ne izostanem i da dam doprinos našem cilju - poručio je za Novosti Nikola Stojiljković za Novosti.

Nekadašnji član Čukaričkog je stradao u duelu sa Totom u ranoj fazi meča.

On je mene video, ja njega nisam. Da je hteo, mogao je da izbije loptu, a ne da me udari čelom u nos. Ovako nisam baš siguran da nije bilo namere.

Stojiljković priznaje da u životu nije igrao protiv prljavije ekipe.

- Nisu prezali ni od čega, tukli su kad god su stigli. Zato su utakmice bile ružne za gledanje. Jesam asistirao za pogodak, radio sve što je bilo potrebno, ali fudbalski ne mogu da budem zadovoljan igrom. Fudbala gotovo da nije bilo. Međutim, dobro je da smo u "tuči“ obezbedili jesen u Evropi. 

Protiv Salcburga će sve biti drugačije. 

- Konačno ćemo igrati fudbal. Salcburg je krštena ekipa. Imaju baš dobar tim. Slični su Borusiji iz Dortmunda. Igrali su polufinale Lige Evrope. Nećemo ih potceniti, ali ni preceniti - dodao je Stojiljković.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
milans

pre 5 godina

Stojiljković ostavlja srce na terenu. Klasa od špica, nesebičan u cilju pobede tima. Niška Kobra.

Izbori 2024

Vesti

TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)
Live TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)

Šefovi Službe bezbednosti, Glavne obaveštajne uprave Ukrajine i predsednik Volodimir Zelenski biće eliminisani raketnim udarima, avionima ili specijalnim snagama Oružanih snaga Rusije. Prema navodima, doneta je odluka da se eliminiše jedan broj vojno-političkih lidera Ukrajine visokopreciznim, bespilotnim sredstvima ili dejstvima specijalnih snaga ruske vojske. Da li je ovakava scenario moguć i šta bi on doneo svetu, u "Info jutru" govorio je reditelj Ljubiša Ristić.

28.03.2024

13:31

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!
Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!

Pripadnici kriminalne grupe Radoja Zvicera i Nikole Vušovića zvanog Džoni sa Vračara, koji su u bekstvu, među kojima je i Vladimir Kovačević zvani Kovač koji je optužen da je 20. marta 2020. namamio na sastanak pokojnog Aleksandra Halabrina, izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je pokojnog poznavao, ali da nisu tačni navodi optužnici da je bio član kriminalne grupe koja je optužena za njegovo ubistvo.

28.03.2024

12:54

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija