• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Mozzarstport

17.08.2018

13:21

DAJTE NAM PUNU "MARAKANU"! Zvezda moli UEFA: Odložite nam kaznu!

Crvena zvezda

DAJTE NAM PUNU "MARAKANU"! Zvezda moli UEFA: Odložite nam kaznu!

Podeli vest

Čelnici Crvene zvezde poslali su UEFA dopis u kojem je najavljena žalba na odluku Disciplinske komisije Evropske fudbalske federacije da u sledeće dve utakmice zatvori tribine stadiona "Rajko Mitić"

U slučaju da UEFA bude milostiva i uvaži molbu srpskog šampiona, crveno-beli ne bi mogli da budu pravosnažno kažnjeni do početka ročišta.

Zvezda je zbog navodnog rasističkog ponašanja dela navijača kažnjena od strane UEFA sa dve utakmice igranja pred praznim stadionom. Evropska kuća fudbala je u ovakvim slučajevim dosledna, ali su odgovorni iz Ljutice Bogdana ipak odlučili da se žale i nadaju se da UEFA biti milostiva.

Crveno-beli se ipak nadaju da bi Salcburg u prvom meču plej-ofa za plasman u Ligu šampiona mogli da dočekaju pred 50.000 navijača. Utakmica sa prvakom Austrije igra se u utorak (21.00).

Zvezda vodi dobiti trku sa vremenom, a konačna odluka biće doneta verovatno u toku današnjeg dana. Na "Marakani" veliku pomoć očekuju od Zorana Damjanovića, bivšeg generalnog sekretara kluba, koji je specijalista za sportsko pravo. On je pripremao odbranu "večitim" rivalima i u ranijim slučajevima. 

UEFA NEMILOSRDNA PREMA ZVEZDI! Crveno-beli kažnjeni sa dve utakmice pred praznim tribinama!

PORUKA SA "MARAKANE": Kazna je delom očekivana, sledeći put će nas izbaciti!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Markan

pre 5 godina

Sad molite bednici a kad dozvoljavate huliganima da vam rade sta hoce po stadionu onda cutite .

Mutovit

pre 5 godina

Pa kad huligani objavlje racisticke parole to je nista, a kad UEFA kazni vi molite. Treba da igrate sa praznim stadion

Igor

pre 5 godina

Koje bre rasisticke parole pevali su Kosovo je Srbija i skandirali Drazi Mihajlovicu koji je za svoj antifasizam dobio odlikovanje i Francuske i SAD. Stvar je u tome da Uefa lakse kaznjava klubove iz Istocne Evrope jer su tamo lige mnogo slabije transferi su manji pa je manji i interes publike kad ste videli da je i jedan klub zapadno od linije Varsvaskog pakta ozbiljnije kaznjen osim posle Hejsela kad je to moralo da se uradi .

Igor

pre 5 godina

Za razliku od ovih tvojih mi cemo bar sigurno igrati u Evropi tako da je tebi bolje da cutis

Markan

pre 5 godina

Ja navijam za Zvezdu ali ne idem na stadion jer mi je muka od huligana koji sebe nazivaju navijacima

Amater

pre 5 godina

ZASTO SU LJUDI IZ ZVEZDE BEDNICI,PONUDI SE DA RESIS PITANJE HULIGANA A NE DA SE PROSERAVAS NA VESTIMA O ZVEZDI.

Markan

pre 5 godina

Bednici su zato sto zajedno sa huliganima dozvoljavaju unusenje nelegalnih rekvizita na stadion i sto polucija ne radi svoj posao bas najbolje iako oni su jos i najmanje krivi.A ovo sa huliganima je lako resivo samo drzava nece ni prstom da mrdne a ne Markan to da resava. Jesi ti prirodno glip ili se trudis?

Marinko Magla

pre 5 godina

Nek neko nazove Angelu i zamoli za pomoc. Ipak je pitanje od vitalne vaznosti za ovu zemlju.

Posmatrac

pre 5 godina

Pa jos nije stigla kazna za incidente protiv slovaka u Beogradu a vi trazite odlaganje ove kazne......

Ljubo

pre 5 godina

Pomaze Bog Srbi ...vecno da nam zivi General Draza ...je*es zvezdu ....

vasa

pre 5 godina

Koji ste vi licemeri. Pre neki dan vam krivi a sada ih molite

Jure

pre 5 godina

Ovako je i Mladić molio da se brani sa slobode. Samo vi skandirajte zločincima. Pjevajte i Hitleru.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Hitno se oglasio MUP povodom incidenta u Novom Pazaru
Hronika

Hitno se oglasio MUP povodom incidenta u Novom Pazaru

Policijska uprava u Novom Pazaru, zarad istinitog informisanja javnosti, ističe da su netačne informacije u tekstu „Pucnjava u Ulici Save Kovačevića uznemirila građane - Policija na terenu“, koje je noćas objavio portal „Sandžak danas“, kao i da video koji su postavili uz ovu vest nema apsolutno nikakve veze sa navodnom pucnjavom.

25.04.2024

11:57

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija