• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

21.08.2018

23:37

PRAVEDNO JE 0:0! Trener Salcburga najavljuje ofanzivu u revanšu

Crvena zvezda

PRAVEDNO JE 0:0! Trener Salcburga najavljuje ofanzivu u revanšu

Podeli vest

Trener fudbalera Red Bul Salcburga Mark Rose ocenio je da je rezultat prvog meča sa Crvenom zvezdom pravedan - 0:0

Revanš je sledeće srede u Austriji, a Rose najavljuje da će njegov tim igrati ofanzivnije u revanšu.

- I pre utakmice sam rekao da nikom ne pomaže što je stadion prazan. Oba tima su se borila i trudila da bude dobra utakmica. Na kraju je 0:0 ipak pravedan rezultat. Obe ekipe su odgovorne za kvalitet utakmice. Mom timu falilo je malo ubeđenja u neke stvari, malo više rizika. Zvezda se više koncentrisala na duge lopte i na prekide. Nosimo sa sobom 0:0 kući i pokušaćemo tamo da budemo uspešniji - poručio je Rose.

On je istakao da njegov tim nije najbolje prihvatio određene taktičke promene pred ovu utakmicu.

- Ovaj rezultat nije ni za nas, ni protiv nas. Pokušaćemo da pobedimo kod kuće. Nije lako objasniti šta je falilo mom timu. Pokušali smo da uvedemo neke taktičke promene. Falilo je više samopouzdanja u završnici. Naravno, i protivnik se odlično branio, pa nije ni bilo lako - naglasio je Rose.

Trener Salcburga je poručio da je golman Cican Stanković bio na visini zadatka.

-  Nije mu ovo bila najbolja partija, prošle godine je u jednoj utakmici Kupa odbranio četiri jedanaesterca. Dosta dobrih partija i odbrana je imao. Drago mi je što ga imamo, već je dokazao kvalitet. Naravno, i večeras je bio na nivou - podvukao je Mark Rose.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

"Srbija protiv nasilja" zapravo je generator nasilja! Opoziciji se smeši još jedan poraz na izborima! (VIDEO)
Izbori 2024

"Srbija protiv nasilja" zapravo je generator nasilja! Opoziciji se smeši još jedan poraz na izborima! (VIDEO)

U toku je konstitutivna sednica Narodne Skupštine Srbje. Opozicija ponovo pokušala da ometa gospodina Rabrenovća. Na ovu temu u "Info jutru" govorio je Dejan Vukelić, urednik Srpskog portala, a u studiju mu se priključila i Ana Đorđević, borac za prava Srba na KiM, Đorđe Todorov iz Centra za društvenu stabilnost i Vanja Vukić, visoki funkcioner SPS-a. Putem vajber uključenja u program se javio i glavni urednik Informera Dragan J. Vučićević.

18.03.2024

13:09

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?
Svetski karneval u Srbiji

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?

Jedan narodni običaj postao je u Svilajncu atrakcija čak i deo turističke ponude. O tradicionalnom Pokladnom maskenbalu još se tamo priča, a oni koji su na društvenim mrežama videli defile stotine ljudi i dece u živopisnim kostimima, pitaju se da li su snimici zaista iz Srbije....

18.03.2024

16:59