• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

24.08.2018

14:02

(FOTO/VIDEO) "DELIJE" OKUPIRALE "RED BUL ARENU"! Nestvarne scene ispred stadiona Salcburga

Crvena zvezda

(FOTO/VIDEO) "DELIJE" OKUPIRALE "RED BUL ARENU"! Nestvarne scene ispred stadiona Salcburga

Podeli vest

Navijači Crvene zvezde danonoćno čekaju na blagajnama Red Bul arene kako bi došli do karata za duel protiv Salcburga

Revanš meč plej-ofa za ulazak u Ligu šampiona izmeču Salcburga i Crvene zvezde igra se u sredu od 21 sat, a sudeći prema informacijama koje dolaze iz Austrije, crveno-beli će imati veliku podršku sa tribina.

Utakmica na "Marakani" se igrala bez prisustva navijača zbog kazne UEFA, ali će "delije" to nadoknaditi u Salcburgu. O tome svedoče kadrovi sa blagajna stadiona austrujskog šampiona.


Kilometarske kolone ispred blagajne dokaz su da će na tribinama "Red Bul Arene" biti možda i više navijača Zvezde.

Salcburg je već prodao 15 hiljada ulaznica, kapacitet stadiona je 31 hiljada, a neće biti iznenađenje ukoliko ostatak budu pristalice crveno-belih.


Srpski šampion je dobio kontigent od 1.900 ulaznica koje mu pripadaju po propisima UEFA. Međutim, na tribinama "Red Bul Arene" biće znatno više Srba.





Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija