• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

25.08.2018

13:53

(VIDEO) ZVEZDA POBEDOM IDE U SALCBURG! Milojeviću se isplatilo "kockanje"!

Crvena zvezda

(VIDEO) ZVEZDA POBEDOM IDE U SALCBURG! Milojeviću se isplatilo "kockanje"!

Podeli vest

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su u 6. kolu Superlige ekipu Čukaričkog sa 2:1

Crveno-beli su zadržali maksimalan učinak u domaćem šampionatu i u pobedničkom raspoloženju će krenuti put Salcburga, gde su sredu igraju revanš plej-ofa za plasman u Ligu šampiona.

Iako je Vladan Milojević najavio da će izvesti najjači tim, "promešao je karte" i neke od glavnih igrača ostavio na klupi.

Odmarali su Miloš Degenek, Filip Stojković, Nemanja Radonjić, Milan Rodić i Nikola Stojiljković, dok su El Fardu Ben i Džonatan Kafu ušli u finišu drugog poluvremena.

U prvom poluvremenu je najbolju priliku propustio Milan Pavkov, kada je sa sedam metara šutirao pravo u golmana gostiju Nemanju Stevanovića.

Bedem "brđana" crveno-beli su probili početkom drugog dela igre, kada je odličnu akciju Simića i Terzića krunisao Srnić.

Gosti su uzvratili posle kiksa Milana Borjana koji je loše reagovao kod kornera "brđana", a to je kaznio Slobodan Tedić.

Ipak, pobedu šampionu doneo je Marko Gobeljić, koji je solo prodor sa centra završio pogotkom za pobedu.

Crveno-beli posle šest kola imaju 15 bodova (uz utakmicu manje), a sada ih čeka meč decenije - u sredu od 21 sat igraju u Salcburgu revanš meč plej-ofa za plasman u Ligu šampiona.

CRVENA ZVEZDA - ČUKARIČKI 2:1 (0:0)

Strelac: Srnić u 53. i Gobeljić u 72. - Tedić u 67. minutu.

Stadion: "Rajko Mitić". Sudija: Danilo Grujić.

CRVENA ZVEZDA: Borjan - Gobeljić, Savić, Babić, Terzić - Jovičić (od 59. Meleg), Jovančić, Simić, Jevtović (od 70. Ben), Srnić (od 83. Kafu) - Pavkov.

ČUKARIČKI: Stevanović - Stevanović, Puškarić, Kopitović, Bogosavac - Docić, Đorđević, Ovusu, Zorić (od 85. Šarić), Birmančević (od 70. Kajević) - Tedić.

TOK MEČA

Drugo poluvreme:

88'. Stativa! Sevnula je kontra Zvezde, Jovančić je povukao, dodao do Bena, ovaj proigrao Melega, koji je pogodio stativu.

84'. Ben je ciljao sa desetak metara, ali je lopta prošla tik pored stative.

83'. Poslednja izmena u Zvezdi, umesto Srnića na terenu je Kafu.

72'. GOL! Zvezda opet vodi, Gobeljić je strelac! Desni bek Zvezde je na sredini oduzeo loptu gostima, povukao kontru, a onda šutirao sa 14-15 metara i pogodio donji levi ugao protivničkog gola - 2:1.

70'. Na terenu je El Fardu Ben, na klupu se preselio Jevtović. Promena i u Čukaričkom, umesto Birmančevića, u igri je Kajević.

67': GOL! Čukarički je izjednačio, Tedić je strelac. Docić je izveo korner, Borjan je zaplivao u prazno, Kopitović je glavom vratio do Tedića, kojem nije bilo teško da sa nekoliko metara zatrese mrežu.

61'. Dobra prilika je ovo bila za Čukarički. Docić je šutirao iz slobodnjaka sa ivice kaznenog prostora, ali je Borjan bio odlično postavljen i odbranio je udarac.

59'. Prva izmena u Zvezdi, umesto Jovančića, na terenu je Dejan Meleg.

56'. Ubacio se Gobeljić i glavom šutirao posle centaršuta Simića, ali bio je to slab udarac.

53'. GOL! Simić je proigrao Terzića, koji se ubacio po levoj strani, ovaj iz prve prosledio ka Srniću, kojem nije bilo teško da zakuca loptu u nebranjenu mrežu.

48'. Vujadin Savić je bio najviši u skoku, ali je loše šutirao glavom i lopta je otišla daleko preko prečke.

Prvo poluvreme:

45+2. Dobar prodor Terzića, koji je dodao do Jevtovića, ali je ovaj loše centrirao.

40'. Docić je probao iz slobodnog udarca sa više od 25 metara, lopta je zakačila živi zid i dokotrljala se do Borjana.

33'. Pokušao je Srnić da iznenadi protivničkog golmana sa oko 30 metara, ali bez problema za Stevanovića.

25'. Centaršut gostiju s leve strane, lopta je išla u peterac, ali je Borjan u poslednjem trenutku izbio ispred Tedića.

15'. Kakva šansa za Pavkova! Simić je centrirao sa desne strane, Pavkov je glavom šutirao sa sedam metara, ali pravo u Stevanovića!

12'. Uzvratili su crveno-beli, Jovančić je šutirao, ali lak plen za Stevanovića.

11'. Dobar napad Čukaričkog, Birmančević je probio po levom boku, ali se na kraju spetljao i loše šutirao.

5'. Prva ozbiljnija akcija, Srnić je pokušao da proigra Simića, ali je prejako poslao loptu.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Dačić direktan: Osmani je želela da na sednici SB UN prestavi Srbe kao zločinački narod
Politika

Dačić direktan: Osmani je želela da na sednici SB UN prestavi Srbe kao zločinački narod

Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić rekao je danas da je jučerašnja sednica SB UN kasnila, zbog toga što je predsednica privremenih prištinskih inistucija Vjosa Osmani uvela na sednicu ljude koji nisu prethodno najavljeni i da je namera tog postupka bila da se Srbi pred međunarodom zajednicom predstave kao zločinački narod i da su odgovorni za navodnih 20.000 silovanja.

23.04.2024

11:56

TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija