• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

26.08.2018

16:16

DEGENEK PRETI SALCBURGU: Vratićemo Zvezdu tamo gde pripada!

Crvena zvezda

DEGENEK PRETI SALCBURGU: Vratićemo Zvezdu tamo gde pripada!

Podeli vest

Fudbaler Crvene zvezde Miloš Degenek rekao je da će njegova ekipa dati sve od sebe da pobedi Salcburg u baražu za Ligu šampiona i vrati klub "tamo gde pripada"

- Mnogo se priča o utakmici, ljudi nas stalno pitaju šta mislimo kakav će ishod biti. Od toga ne može i ne treba da se beži, ali u ovom momentu samo bog zna kako će biti u sredu. Mi ćemo na terenu da izginemo, da damo i poslednju kap krvi za svaku loptu da bismo došli do pobede, da ostvarimo svoj san. Silno želimo da se cela Srbije raduje s nama na kraju utakmice, da vratimo Zvezdu tamo gde pripada - rekao je Degenek za klupski sajt.

Fudbaleri Crvene zvezde igraće u sredu od 21 čas u Austriji protiv Salcburga revanš utakmicu baraža za Ligu šampiona. U prvoj utakmici, prošlog utorka u Beogradu, bilo je 0:0.

- Sada smo bogatiji za iskustvo sa utakmice u Beogradu, a još bolje ćemo da analiziramo protivnika kako bismo spremniji istrčali na teren. Sredina terena im je izuzetno jaka i mi ćemo uraditi sve da ih neutrališemo i da im otežamo stvaranje šansi. To neće biti lak zadatak, ali verujem da uz pravu taktiku možemo da uspemo u tome - naveo je Degenek.

Australijski fudbaler rekao je da svi znaju koliki je ulog i da će mnogim igračima utakmica u sredu biti najveća u klupskoj karijeri, zbog čega je važno da se dobro psihički pripreme. 

On je rekao da očekuje veliku podršku na stadionu, iako se meč igra u Austriji.

- Mnogo nam znači što vidimo slike redova naših navijača koji čekaju da kupe kartu. Videlo se na prethodnom meču koliko nam nedostaje podrška sa tribina. Iskreno se nadam da će polovina stadiona biti ispujena našim navijačima, da će nam dati podršku i pomoći nam da zajedno ostvarimo san - rekao je Degenek. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!
UDARNO SAOPŠTENJE

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!

Ronioci 72. brigade za specijalne operacije zajedno sa pripadnicima ronilačke jedinice Žandarmerije i pripadnicima Sektora za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova pronašli su jutros beživotno telo zastavnika Mijodraga Toškovića koji je prilikom jučerašnje realizacije redovnih vežbovnih aktivnosti desantiranja iz helikoptera na vodenu površinu nestao u kanalu Dunav-Tisa-Dunav.

16.04.2024

10:57

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija