• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J.S.

28.08.2018

10:41

ZVEZDA KRENULA PO LIGU ŠAMPIONA! Evo koje je igrače Milojević poveo u Austriju

Crvena zvezda

ZVEZDA KRENULA PO LIGU ŠAMPIONA! Evo koje je igrače Milojević poveo u Austriju

Podeli vest

Fudbaleri Crvene zvezde krenuli su na put ka Salcburgu, gde će u sredu uveče voditi finalnu bitku sa Red Bulom za plasman u Ligu šampiona

Zvezda nije na put ponela i prednost iz Beograda, jer je prva utakmica završena bez pobednika - 0:0.

Još jedna otežavajuća okolnost je što se dan pred polazak povredio napadač Nikola Stojiljković, pa je ostao u Beogradu.

Ipak, sve to ne umanjuje optimizam fudbalera srpskog prvaka, koji najavljuju borbu do poslednjeg dana na "Red Bul areni".

- Lepo raspoloženi krećemo na put. Mi koji smo pošli, svi smo zdravi, jedva čekamo utakmicu. Najvažnije će biti da kad istrčimo na teren, damo sve što možemo, samo da se plasiramo u Ligu šampiona. Verujem da zaslužujemo da prođemo - rekao je Filip Stojković.

On je dodao da će meč u Austriji biti dosta drugačiji od prvog na "Marakani".

- Očekujem otvoreniju utakmicu nego u Beogradu. Moraće i oni više da napadaju. Međutim, imaju i oni nedostataka, a valjda ćemo znati da ih iskoristimo - poručio je Stojković.

Trener Vladan Milojević je na put poveo 21 igrača. Put Austrije su krenuli: Milan Borjan, Zoran Popović, Filip Stojković, Marko Gobeljić, Vujadin Savić, Miloš Degenek, Srđan Babić, Milan Rodić, Nenad Krstičić, Branko Jovičić, Dušan Jovančić, Dejan Meleg, Lorenco Ebisilio, El Fardu Ben, Slavoljub Srnić, Nemanja Radonjić, Milan Jevtović, Veljko Simić, Nemanja Milić, Kafu, Milan Pavkov.

Revanš duel sa Salcburgom za ulazak u Ligu šampiona je u sredu od 21.00.

STOJILJKOVIĆ OSTAO U BEOGRADU! Zvezda bez povređenog napadača u Austriji




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija