• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. Stevanović

28.08.2018

20:12

SVANUĆE DAN I POSLE SUTRA! Milojević: Zvezda je jedan od najboljih klubova u Evropi!

Crvena zvezda

SVANUĆE DAN I POSLE SUTRA! Milojević: Zvezda je jedan od najboljih klubova u Evropi!

Podeli vest

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević je pred utakmicu sa Salcburgom istakao da zna da ima dobar tim, a da li i bolji od šampiona Austrije, biće poznato u sredu uveče

Zvezda u sredu od 21 sat igra revanš plej-ofa za plasman u Ligu šampiona. Susret u Beogradu prošlog utorka završen je bez golova.

- Igramo drugo poluvreme. Rekao sam i pred prvu utakmicu da ona ništa neće rešiti. Ono što je bilo evidentno je da je prva utakmica bila tvrda, nije bilo publike. Dobro smo se spremili. Igračima Salcburga ne fali samopouzdanja, a neće ga faliti ni nama - rekao je Milojević.

Upitan da li je posle prolaska u ple-of za LŠ spao pritisak jer će Zvezda ponovo igrati grupnu fazu evropskog takmičenja, trener crveno-belih je odgovorio:

- Kad je reč o pritisku, utakmica ima veliki značaj, spremili smo se kao i za sve prerhodne. Igrači veruju u sebe, poštuju protivnika, ali nikog se ne plaše. Ja i neću da se ikog plaše. Igraju za jedan od najboljih klubova u Evropi i tako i treba da se ponašaju.

Jedno od pitanja je bilo i ko oseća veći pritisak - Zvezda ili Salcburg.

- Nemamo pritisak, ne vidim zašto bismo ga imali. Treniramo i radimo, ulog je veliki, ali posle sutra će svanuti i novi dan, ma šta bude na utakmici. Moramo da razmišljamo da što bolje odigramo utakmicu, a ne o pritisku - pokušava da rastereti svoje igrače Milojević.

Nadovezalo se pitanje za koga bi bio veći neuspeh da ispadne u plej-ofu.

Ne znam za koga bi bio veći neuspeh da ne uđe u Ligu šampiona, pa bolje da ne odgovaram na to pitanje - diplomatski je odgovorio trener srpskog šampiona.

Crveno-beli će biti oslabljeni zbog povrede prvog napadača Nikole Stojiljkovića.

- I ranije sam govorio da ne volim kad mi se igrač povredi. Nikola je bitan igrač, nisam srećan zbog povrede, ali šta da radim. Salcburg je takođe analizirao prvu utakmicu, ne znam tačno šta će da urade, ali to je njihov problem. Postižu dobre rezultate, ali mi smo bili fokusirani na našu igru - istakao je Milojević.

Milojević je odgovorio i na pitanje kako se oseća što ima priliku da stane rame uz rame sa Miljanom Miljanićem i Ljupkom Petrovićem, koji su sa crveno-belima igrali najelitnije evropsko takmičenje.

Daleko sam od takvih trenera, mnogo su dali Zvezdi i ne smatram da pripadam tom skupu trenera - rekao je Milojević.

Na tribinama "Red Bul arene" će biti veliki broj navijača Zvezde, možda i svih 10 hiljada.

Znači mi što će biti toliko navijača Zvezde, svima je jasno koliko navijači vole Zvezdu. Mnogo mi je drago, možda i najjači utisak da smo opet vratili ljudima veru u Zvezdu, da opet hoće da putuju, gledaju nas, podržavaju... Puno mi je srce zbog toga. Razlog više da damo sve od sebe. Uz takav ambijent sve je lakše - zaključio je Milojević.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija