• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

28.08.2018

21:06

SALCBURG NE ZANIMA LIGA EVROPE! Rose: Izaći ćemo na teren s osmehom na licu!

Crvena zvezda

SALCBURG NE ZANIMA LIGA EVROPE! Rose: Izaći ćemo na teren s osmehom na licu!

Podeli vest

Trener Salcburga Mark Rose istakao je da njegovu ekipu ne zanima Liga Evrope i da je njihov cilj plasman u Ligu šampiona

Salcburg u sredu od 21 sat dočekuje Crvenu zvezdu u revanš meču plej-ofa za plasman u Ligu šampiona.

- Imamo šansu da dostignemo velike ciljeve samo jednom pobedom. Ali, za to nam treba dobra partija. Igraćemo dobro samo ako se budemo osećali dobro na terenu. Važno je da smo u prilici da igramo ovakve utakmice. Želim od mog tima da pruži maksimum i izađe na teren s osmehom na licu - istakao je Rose.

Šampion Austrije je prošle sezone igrao polufinale Lige Evrope, ali ovo takmičenje sada ne zanima Austrijance.

Nikada ne pričam o bonus utakmicama. Želim samo u grupnu fazu Lige šampiona. Očekujem da moj tim bude ambiciozan, hrabar, rastrčan. Važno je da razvijemo mnogo veću snagu i brzinu nego u prvoj utakmici - poručio je trener Salcburga.

On je istakao da njegovi igrači veruju da imaju kvalitet da zaigraju u Ligi šampiona.

- Imam tim izuzetnog kvaliteta i veliki broj dobrih fudbalera. Svi naši igrači, pa i oni mlađi, poseduju ogroman kvalitet i iskustvo u međunarodnim takmičenjima. Stalno mi pričaju kako žele da se oprobaju na najvećoj sceni. Eto im prilike sutra, neka pobede i neka ispune svoje lične ambicije - rekao je Mark Rose.

Na kraju je izneo i niz pohvala na račun Crvene zvezde.

Pokušavali smo prethodnih dana da pronađemo način da ih više izložimo pritisku. Radi se o timu koji je vrlo disciplinovan, igra tvrdo, i ne dozvoljava puno šansi protivniku - poručio je Rose.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija