• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. Stevanović

30.08.2018

00:54

CICANE, SAMO TI PRIČAJ DA SMO LOŠI! Borjan: Žreb? Ko god da dođe, igraćemo se!

Crvena zvezda

CICANE, SAMO TI PRIČAJ DA SMO LOŠI! Borjan: Žreb? Ko god da dođe, igraćemo se!

Podeli vest

Golman crveno-belih MIlan Borjan jedan je od junaka istorijskog uspeha kluba iz Ljutice Bogdana

Nakon početnog kiksa, kada ga je spasao Vujadin Savić, Borjan je u nekoliko situacija spasao Crvenu zvezdu i zahvaljujući njegovim odbranama srpski šampion se našao u Ligi šampiona.

- Ovo je za mene utakmica karijere, kako ne bi bila? - prvo je bilo što je rekao Borjan, koji je potom imao i poruku sa kolegu iz protivničkog taboa. 

- Zahvaljujem se njihovom golmanu Cicanu. Znam šta je pričao po Austriji. Kao igrali smo loše u Beogradu. E pa, mi odosmo u Ligu šampiona, a oni u Ligu Evrope - dobro raspoložen je Borjan.

Osvrnuo se i na kiks sa početka meča, a potom i na ostatak utakmice.

- Spasio me je Vujadin, posle sam ja radio svoj posao. Mi smo tim, ginemo jedan za drugog. Verovao sam i kod 0:2. Nismo potonuli, mada smo se prvih 50 minuta branili - istakao je reprezentativac Kanade.

Usledilo je pitanje o žrebu, koji je u četvrtak od 18 časova.

- Nemam želju za žreb. Ko god da dođe, mi ćemo da se igramo - zaključio je Borjan.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Gagi

pre 5 godina

A izvinjavam se, vi ste kao bili dobri veceras. Jedino sta je valjalo je prolazak, a ostalo katastrofa. Toliko Od jednog zvezdasa Ali euforija he euforija

Joffrey

pre 5 godina

Cestitam.Cinjenica da je uz mnogo srece i INAT doneo uspeh Upisite ovaj datum i ocekujte sezonu 2020/21,jer tada cete terati i upravu i trenera, zapamtite. Veliki klub je i u porazu veliki, a mi takve nemamo. Samo ih novac zanima, a kad nekim cudom i dodju do njega pocinje SVADJA. Jer mi bez OVE dve osobine ne mozemo, nazalost.

sladjan

pre 5 godina

wauuU!!!!!!!haos ludilooooo!!!!!neka dodje real barsa juve da uzivamo!!!!!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija