• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: blic.rs

30.08.2018

08:15

GAZI, KIDAJ, OTIMAJ! OGLASIO SE SRPSKI KOŠARKAŠKI REPREZENTATIVAC: Dolazim u subotu u Beograd i KUPUJEM DRES MILANA PAVKOVA!

Crvena zvezda

GAZI, KIDAJ, OTIMAJ! OGLASIO SE SRPSKI KOŠARKAŠKI REPREZENTATIVAC: Dolazim u subotu u Beograd i KUPUJEM DRES MILANA PAVKOVA!

Podeli vest

Crveno-beli su do ulaska među 32 najbolja kluba u Evropi došli posle loše odigranog prvog poluvremena i prave eksplozije u nastavku. Podigao se tim iz Ljutice Bogdana iz pepela kao feniks kada gotovo niko nije verovao u njega. Kada je bilo 2:0 za Salcburg, ništa nije nagoveštavalo da bi upravo Zvezda mogla da bude ta koja će se plasirati u grupnu fazu elitnog takmičenja, ali...

Akteri na terenu su verovali, kao i njihov predvodnik Vladan Milojević, koji je odličnim potezom u 49. minutu, kada je umesto Nemanje Milića ubacio Milana Pavkova, preokrenuo meč. Upravo je korpulentni napadač bio taj koji je uneo svežu krž, koji je razbacivao protivničke igrače, a oni, pošto nisu mogli da ga zaustave, posezali su i za sramnim potezima.

Upravo se tako može okarakterisati gest Marina Pongračića neposredno pre prvog gola Zvezde, kada je namerno nagazio Pavkova, ali to je samo probudilo zver u njemu, pa je do kraja odigrao još bolje, bez obzira što je bio sav u krvi.

PONGRAČIĆU, TO TI NIJE TREBALO! Savić otkrio šta je prelomilo utakmicu!

Takva borbenost Milana Pavkova pokrenula je i ostale njegove saigrače, koji su sa dva gola uspeli da dođu do remija od 2:2 i plasmana u Ligu šampiona.

Takvo požrtvovanje su oni kojima je crveno-bela boja bliža srcu znali da cene, pa su izneli niz hvalospeva na njegov račun. Jedan od onih koji su Pavkovu odali priznanje jeste Nemanja Nedović, košarkaški reprezentativac Srbije.

- U subotu, čim dođem u Beograd, idem u prodavnicu i kupujem dres doktora Milana Pavkova!!! Gazi, kidaj, otimaj - napisao je Nemanja Nedović na Tviteru.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Miki

pre 5 godina

Pavkov car,Milos Degenek-Obilic,aaaa Ben bog RA.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija