Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. Stefanović

30.08.2018

12:49

ZVEZDINE "KNINDŽE": Goreo je Salcburg, a Beograd će tek da gori!

Crvena zvezda

ZVEZDINE "KNINDŽE": Goreo je Salcburg, a Beograd će tek da gori!

Podeli vest

Miloš Degenek i Milan Borjan, momci rodom iz Knina, jedni su od heroja istorijskog rezultata crveno-belih

Crveno-beli su posle 27 godina deo najelitnijeg evropskog fudbalskog takmičenja.

Remi od 2:2 na "Red bul areni" je posle beogradskih 0:0 bio dovoljan za rezultat vredan istorije, a jedan od Zvezdinih junaka bio je Miloš Degenek.

- Hvala navijacima na dočeku i na tome što su nas bodrili. Imali smo osećaj kao da igramo kod kuće. Još nisam svestan šta smo uradili, moraju da se slegnu utisci - rekao je po dolasku u Beograd Degenek i dodao:

- Nismo mnogo slavili, to nas tek očekuje. Svi smo odigrali odlično, ne bih nikog izdvajao. Ovo je moj mec karijere definitivno. Potrudicemo se i u nastavku da budemo konkurentni. Nemam neke velike želje za žreb - poručio je dvostruki asistent u remiju sa Salcburgom.

Golman Milan Borjan je u nekoliko navrata spasao svoj tim i tako zadržao Zvezdu u životu.

- Prošli smo u Ligu šampiona, sad moramo i u toj grupnoj fazi da pokušamo da napravimo neko čudo. Ne razmišljam o protivnicima, sve su to velika imena, ko god da dođe - poručio je Borjan po dolasku u Beograd i nastavio:

- Mi smo ovo odigrali do sad za 10 i po, svi do jednog. Pavkov je preokrenuo utakmicu. Goreo je Salcburg, ali i Beograd i će tek da gori. Video sam kad smo sleteli da igramo pred navijačima, da je ukinuta kazna, što je dobro i svaka čast - zaključio je golaman Crvene zvezde.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Gustnado je stigao u Srbiju! Traje kratko, ali za sobom ostavlja surovu pustoš!
Društvo

Gustnado je stigao u Srbiju! Traje kratko, ali za sobom ostavlja surovu pustoš!

U ataru između Crepaje i Padine u sredu popodne uočena je pojava za koju su mnogi pomislili da je tornado ili tromba, a u mnoštvu komentara povodom snimka objavljenog na društvenim mrežama, našle su se i pretpostavke da je Srbijom protutnjao “pustinjski đavo”, međutim, autorka snimka je navela da je u pitanju gustnado (gastnado).

18.04.2024

21:47 >> 21:50

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija