• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: mozzartsport

31.08.2018

14:16

MARIN IZ ATINE BEŽI NA "MARAKANU"!? Grci mu polupali auto, Zvezda ga čeka raširenih ruku!

Crvena zvezda

MARIN IZ ATINE BEŽI NA "MARAKANU"!? Grci mu polupali auto, Zvezda ga čeka raširenih ruku!

Podeli vest

Crvena zvezda će pokušati da se pojača za Ligu šampiona, a glavna meta je - Marko Marin

Crveno-beli nisu zainteresovani za Bojana Krkića, ali zato jesu za Marka Marina! 

Bivši nemački reprezentativac je velika želja srpskog šampiona, koji će još jednom pokušati da dovede ofanzivnog vezistu.

Da li će Marin, koji je veliki navijač Zvezde, konačno stići na "Marakanu", u velikoj meri zavisi od tima za koji igra - Olimpijakos.

Atinski crveno-beli ne računaju na Marina, kojem su propali transferi u MLS i Kinu, tako da se vratio u Grčku i sada je na ničijoj zemlji.

To će pokušati da iskoristi Zvezda, koja se nada da će Marin raskinuti ugovor sa Olimpijakosom i dobiri čiste papire. Ofanzivni vezista ima platu od 1,2 miliona evra, što je direktor Zvezde Zvezdan Terzić već nudio Marinu početkom leta, ali je ovaj to odbio jer je tada imao znatno bogatije ponude iz Kine i Amerike.

Srpskom šampionu na ruku ide i to što su nepoznati huligani su sinoć oštetili Marinov automobil i ispisali preteće poruke u naselju u kojem živi. Ovo se može samo protumačiti kao pritisak na Marina da napusti klub i odrekne se zagartovane zarade u Pireju.

Zvezda čeka rasplet i nada se da će doći do sporazumnog raskida saradnje između Marina i Olimpijakosa, a potom je spreman ugovor za bivšeg nemačkog reprezentativca. 

Ovakav scenario bi značio i da Marin ne mora da potpiše do večeras kada se završava relazni rok već da može u narednim danima da raskine ugovor sa Grcima i da kao slobodan igrač dođe na stadion "Rajko Mitić". 

MNOGO SMO JAKI, NE TREBA NAM KRKIĆ! Terzić: Bojan ne dolazi, nije za nas!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17