• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

01.09.2018

15:15

MILOJEVIĆ ZAPRETIO IGRAČIMA: To je derbi, biću ljut ako budemo opušteni protiv Vojvodine!

Crvena zvezda

MILOJEVIĆ ZAPRETIO IGRAČIMA: To je derbi, biću ljut ako budemo opušteni protiv Vojvodine!

Podeli vest

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević kaže da je njegova ekipa posle plasmana u Ligu šampiona delimično rasteretila, ali da mora da se vrati primarnim ciljevima, a to je Superligi i predstojećoj utakmici protiv Vojvodine (nedelja, 19.00)

Složio bih se sa vama da je jako težak period iza nas. Jul i avgust jesu posebni. Prvenstvo je sada sasvim drugačije, do sada smo sve imali mini-takmičenja. Bilo je dosta neizvesnosti, jednostavno znate da li prolazite ili ne... Sada možete nepredviđene stvari da ispravite. Donekle je rasterećenje, ali nemamo mi taj komfort da se opustimo - rekao je Milojević novinarima na stadionu Zvezde.

Crveno-beli igraće u nedelju protiv Vojvodine (19.00) u sedmom kolu Superlige Srbije, a Milojević je ponovio da je upravo to "najbitniji meč".

O navijačkoj pripadnosti Marina da ne pričamo. Čaušiću sam bio trener u omladincima Zvezde, znam o kakvom čoveku se radi. Nije slučajno bio kapiten te ekipeVladan Milojević, trener Zvezde

- Idemo u Novi Sad da igramo sa jednom stvarno jako dobarom ekipom. Istorija pokazuje vrednost tog kluba. Pravi derbi nas očekuje, uvek je lepo igrati na "Karađorđu". Meni je Novi Sad drag. Jako težak meč nas očekuje. Spremamo se na najbolji način. Očekujem spektakl, jer je pravi derbi. Očekujem dobar fudbal i da svi uživamo - kazao je on.

MIlojević je kazao da je Vojvodina na prekretnici, jer stvaranje tima nije lako.

- Bio bih ljut kada se ekipa ne bi koncentrisala na sledeći meč. Ne smemo da zaboravimo sledeći meč nikada. Jesu doživeli pražnjenje, ali to vam je posao - poručio je Milojević.

On je rekao da su najnovija pojačanja Zvezde, Ričmond Boaći, Marko Marin i Goran Čaušić pre svega odlične osobe i da su tu da se stvori "zdrava i jaka konkurencija".

- U trci smo za sva tri trofeja. Sledi nam mnogo utakmica. Zdrava konkurencija može samo da vas učini boljim. Dobro će nam doći dve nedelje reprezentativne pauze. Verujem da će posle nje trojica novajlija biti u konkurenciju za tim - jasan je bio Milojević.

Na pitanje kako se oseća što ima podršku Uprave kluba, Milojević je kazao da je oduvek imao.

-  Nikad nisam imao problem sa podrškom unutar kluba, a sportski sektor, naročito gospodin Mrkela, danonoćno radi. Ta tri igrača su nam bili glavni targeti, kockice su se poklopile. Takvi igrači zaslužuju da igraju u Zvezdi. Boaći je mnogo dao Zvezdi, o navijačkoj pripadnosti Marina da ne pričamo. Čaušiću sam bio trener u omladincima Zvezde, znam o kakvom čoveku se radi. Nije slučajno bio kapiten te ekipe. Dobili smo tri velika pojačanja, ali i tri karakterno velika čoveka - konstatovao je Milojević.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija