Dnevne novine
SRBIJA

Autor: SOS kanal

01.09.2018

16:01

BOJAN KRKIĆ SENIOR: Sin i ja smo zvezdaši, ali nismo pregovarali sa Zvezdom, nemaju para da ga dovedu!

Crvena zvezda

BOJAN KRKIĆ SENIOR: Sin i ja smo zvezdaši, ali nismo pregovarali sa Zvezdom, nemaju para da ga dovedu!

Podeli vest

Otac španskog fudbalera srpskog porekla Bojana Krkićam demantovao je informacije da se njegov sin preporučio Crvenoj zvezdi u poslednjim danima prelaznog roka

Bojan Krkić senior nije krio veliko zvezdaštvo njega i sina, ali je naveo da su se oni poslednji put čuli sa Zvezdanom Terzićem, generalnim direktorom Crvene zvezde, pre godinu i po dana.

Osim toga sto sam veliki zvezdaš, ja sam u srcu i "ofkovac" i sa Zvezdanom Terzićem imam sjajan odnos. Ali, poslednji put smo se čuli pre godinu i po dana kada smo razgovarali oko toga da li ce braća Ilić u Mančester siti ili u Barselonu - rekao je za SOS kanal otac fudbalera Stouka.


Kao ključni razlog izostanka bilo kakavih pregovora sa Zvezdom, Krkić senior je naveo ogromnu otkupnu klauzulu od čak 12.000.000 evra, što je previsoka suma za crveno-bele.

Sin i ja smo veliki Srbi i veliki zvezdaši i ja bih bio najsrećniji da je Bojan zaigrao za Zvezdu. Nažalost, dogovor sa Stoukom podrazumeva ogromnu otkupnu klauzulu, pa zbog toga ovog leta nismo pregovarali ni sa kim iz beogradskog kluba - rekao je Krkić.


Krkić je zvanično pod ugovorom sa engleskim Stoukom do 30. juna 2020. godine, a prethodnu sezonu je proveo kao pozajmljeni fudbaler španskog Alavesa.

Slično nam se desilo i kad je Antić izrazio želju da Bojan igra za Srbiju, pisalo se svašta, a istina je da su ga samo propisi sprečili da obuče srpski dres. Želimo Zvezdi sve najbolje i da dogura sto dalje u Ligi šampiona - poručio je Krkić.


Podsećanja radi, španski Sport u petak je objavio da Bojan Karkić pregovara za Zvezdom, dok je Terzić demantovao njegov dolazak uz obrazloženje da trenutno nije potreban srpskom šampionu.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Gustnado je stigao u Srbiju! Traje kratko, ali za sobom ostavlja surovu pustoš!
Društvo

Gustnado je stigao u Srbiju! Traje kratko, ali za sobom ostavlja surovu pustoš!

U ataru između Crepaje i Padine u sredu popodne uočena je pojava za koju su mnogi pomislili da je tornado ili tromba, a u mnoštvu komentara povodom snimka objavljenog na društvenim mrežama, našle su se i pretpostavke da je Srbijom protutnjao “pustinjski đavo”, međutim, autorka snimka je navela da je u pitanju gustnado (gastnado).

18.04.2024

21:47 >> 21:50

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija