• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Novosti

02.09.2018

08:53

ZVEZDA SE OBEZBEDILA ZA BUDUĆNOST! Mrkela: Sada imamo tim i za naredne kvalifikacije!

Crvena zvezda

ZVEZDA SE OBEZBEDILA ZA BUDUĆNOST! Mrkela: Sada imamo tim i za naredne kvalifikacije!

Podeli vest

Dovođenje trojice sjajnih igrača poslednjeg dana prelaznog roka Crvena zvezda je oformila maltene dva veoma jaka tima, a sportski direktor Mitar Mrkela je to nazvao - investiranjem u budućnost

Čini se da od Barija 1991. godine Crvena zvezda nije imala jači tim, po kvalitetu i kvantitetu, a na "Marakani" tvrde da je to urađeno planski, kako bi se spremno dočekala i naredna jesen i novi evropski izazovi.

- Mi smo investirali u budućnost, sada imamo tim koji će ako ponovi osvoji titulu, a nadam se da hoće, sledeće godine uigraniji za godinu dana ući u kvalifikacije za Ligu šampiona. Nama je potreban kontinuitet, a ova finansijska injekcija koju imamo koristimo da ulažemo. Do sada je Zvezda prodavala najbolje u januaru, sada imamo komociju da prodamo nekog a da već imamo spremnu zamenu. Za takmičenje na tri fronta, imamo dovoljan broj kvalitetnih igrača na svakoj poziciji a to je bila i naša ideja kad sam došao pre godinu dana - rekao je Mrkela za Novosti.

On je najavio i da će biti ponuđen produžetak saradnje sa igračima koji čine okosnicu tima: Milanu Borjanu, Filipu Stojkoviću, Milanu Rodiću, Nenadu Krstičiću i kapitenu Vujadinu Saviću.

- Oni su srce tima i glavni zadatak je da produžimo ugovore sa njima. Veoma su važni za tim, za klub, a za sve njih smo imali ponude ovog leta. Nadam se da će ostati duže u klubu jer je to važno za budućnost - istakao je Mrkela.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija