• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Novosti

05.09.2018

21:12

ŠAMPIONI IZ BARIJA NA "MARAKANI"! Legende Zvezde specijalni gosti na meču sa Napolijem!

Crvena zvezda

ŠAMPIONI IZ BARIJA NA "MARAKANI"! Legende Zvezde specijalni gosti na meču sa Napolijem!

Podeli vest

Junaci Crvene zvezde iz Barija, igrači koji su doneli titulu šampiona, biće počasni gosti na utakmici između Crvene zvezde i Napolija u prvom kolu Lige šampiona, 18. septembra na "Marakani"

Kako penose Novosti, Zvezda je poslala pozivnice svim igračima iz slavne generacije koja je 29. maja 1991. godine pokorila Evropu, da uveličaju spektakularni povrtak kluba na veliku scenu. 

I ranije smo se okupljali, ali je ovo poseban povod, jer smo svi presrećni što se naša Zvezda vratila tamo gde joj je i mesto, u krem evropskog fudbala
Stevan Dika Stojanović, kapiten evropskih prvaka.

U dogovoru sa UEFA, planirano je da pola sata pre utakmice bivši Zvezdini asovi, predvođeni legendarnim trenerom Ljupkom Petrovićem, izađu na teren i naprave počasni krug. Navijači će imati priliku ponovo da vide i pozdrave svoje večite ljubimce Dejana Savićevića, Stevana Diku Stojanovića, Darka Pančeva, Dragišu Binića, Roberta Prosinečkog, Iliju Najdoskog, Miodraga Belodedića, Vladimira Jugovića, Sinišu Mihajlovića....

- Mnogo sam se obradovao ovom pozivu. I ranije smo se okupljali, ali je ovo poseban povod, jer smo svi presrećni što se naša Zvezda vratila tamo gde joj je i mesto, u krem evropskog fudbala. Očekujem da će se većina igrača odazvati, neće doći samo oni koji baš budu sprečeni - istakao je Stevan Dika Stojanović, kapiten evropskih prvaka. 

Mnogi od fudbalera iz te šampionske generacije su planirali da dođu i da nisu dobili zvanični poziv. Miodrag Belodedić je, takođe, potvrdio dolazak, a on je već naručio petnaestak paketa ulaznica za svoje prijatelje iz Temišvara. 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija