• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Sportski žurnal

10.09.2018

10:33

OČAJNA PROCENA ZVEZDINOG FUDBALERA! Milić odbio BATE zbog Lige šampiona, a onda nije licenciran

Crvena zvezda

OČAJNA PROCENA ZVEZDINOG FUDBALERA! Milić odbio BATE zbog Lige šampiona, a onda nije licenciran

Podeli vest

Krilni fudbaler Crvene zvezde Nemanja Milić odbio je ponudu BATE Borisova zbog igranja u Ligi šampiona za koju ipak nije licenciran

Milić je bio, manje-više standardan u timu šampiona Srbije u kvalifikacionim mečevima Lige šampiona, ali je u stručnom štabu crveno-belih procenjeno da im ipak nije neophodan za grupnu fazu.

Vođen mišlju da će se sigurno naći na spisku igrača za najelitnije klupsko fudbalsko takmičenje u Evropi, bivši fudbaler subotičkog Spartaka je odbio 300.000 evra jaku ponudu šampiona Belorusije i mesečna primanja od 9.000 evropskih novčanica.

U Zvezdi su se čak saglasili sa transferom, ali je igrač spustio rampu.

Ipak, odlazak igrača koji je imao ogromne zasluge za prošlosezonski plasman u Ligu Evrope (prvenstveno tokom mečeva protiv Krasnodara) još uvek nije bez šansi da napusti Zvezdu, jer prelazni rok u Izraelu traje do narednog ponedeljka i svašta još može da se desi.

Nekada velika nada srpskog fudbala koga su povrede sprečile da iskaže potencijal u punom sjaju, stigao je na "Marakanu" u januaru prošle godine i posle neuspešne polusezone u narednoj je osvojio titulu i igrao proleće u Evropi.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija