• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

11.09.2018

16:28

SRUŠENI ZVEZDINI SNOVI ZA BARI! Gradonačelnik Napulja: De Laurentis samo mašta

Crvena zvezda

SRUŠENI ZVEZDINI SNOVI ZA BARI! Gradonačelnik Napulja: De Laurentis samo mašta

Podeli vest

Gradonačelnik Napulja Luiđi De Magistris žestoko se usprotivio predsedniku Napolija Aureliju de Laurentisu da vicešampion Italije igra utakmice u Bariju

Prvi čovek grada sa juga Italije okarakterisao je tu De Laurentisovu ideju kao suludu i nezamislivu rekavši da je to plod mašte jednog čoveka, a da se Napolitanci neće seliti sa svog zdanja za utakmice Lige šampiona, kako je nešto ranije najavljeno.

Nezamislivo je da Napoli igra utakmice van svog San Paola i to se nikada neće desiti! Ovo je čista mašta jednog čoveka, Napoli će svoje utakmice igrati na San Paolu - poručio je De Magistrist za italijansku Republiku.

(VIDEO) ZVEZDA SE VRAĆA NA MESTO NAJVEĆEG USPEHA! Crveno-beli u Bariju igraju protiv Napolija?

De Laurentis je u sukobu sa gradskim ocima Napulja, nezadovoljan je stadionom na kome nastupa klub čiji je vlasnik i došao je na ideju da Mertens i saigrači mečeve igraju u Bariju, gde nastupa istoimeni klub koji je takođe u vlasništvu poznatog režisera. Međutim, i iz Barija stižu negativni odgovori.

Ne znam ništa o tome da De Laurentis želi da igra Ligu šampiona u Bariju. Doduše, navikao sam na njegovu nepredvidljivost. Verujem da tim mora da igra utakmice na svom stadionu, pred svojim navijačima. Klubovi treba da igraju utakmice u svojim klubovima i, između ostalog, mislim da stadion u Bariju ne ispunjava UEFA standarde, pre svega u vezu sa strujom, ali i još nekim stvarima - rekao je gradonačelnik Barija Antonio Dekaro.

Zvezda je prvi i poslednji put igrala u Bariju 25. maja 1991. kada je u finalu Kupa evropskih šampiona savladala Olimpik iz Marseja i postigla najveću uspeh u klupskoj istoriji.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija