• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

12.09.2018

10:58

SVIMA ĆE BITI TEŠKO NA "MARAKANI", ALI BUDIMO REALNI! Prosinečki o Zvezdinim šansama u LŠ, povratku...

Crvena zvezda

SVIMA ĆE BITI TEŠKO NA "MARAKANI", ALI BUDIMO REALNI! Prosinečki o Zvezdinim šansama u LŠ, povratku...

Podeli vest

Bivši fudbaler Crvene zvezde, član generacije "besmrtnika" koja je osvojila Kup šampiona, kasnije i trener Robert Prosinečki, veruje da će Crvena zvezda imati dobru sezonu u Ligi šampiona

On je istakao u rezgovoru za portal CZBGTV da će Liverpulu, PSŽ-u i Napoliju biti jako teško da igraju na punoj "Marakani".

- Mislim da ovo nije više slučajnost jer u poslednje četiri godine Zvezda bolje stoji finansijski, a i ozbiljnije se radi u klubu, tako da je prošle godine igrala Ligu Evrope, prošla grupnu fazu, a ove godine je napravljen pomak i to ulaskom u Ligu šampiona.  Velike su to stvari za Zvezdu, tako da svim ljudima koji rade u klubu, kao i treneru Milojeviću, koji je napravio jednu dobru ekipu i odličnu atmosferu, to zaista puno znači. Zvezdi kao klubi i naravno finansijski, jer svi znamo da su bili u problemima. Ovo je velika injekcija za klub - rekao je Prosinečki.

Imao sam super vreme u Zvezdi, koja je bila moja odskočna daska četiri godine kao igrača, a posle i kao trenera. Ja sam svoj prvi samostalni trenerski posao započeo u Zvezdi. Zvezda je moj klub Robert Prosinečki

Bivši as poručuje navijačima da ne treba očekivati previše, jer je Zvezda autsajder, ali ističe da će gostujućim klubovima biti teško.

- Teško mi je bilo šta reći. Zvezdi je bilo vrlo važno da uđe u ovo takmičenje. I Liverpul, i Napoli, i PSŽ ulažu toliko puno novca, jači su, jače su im lige i vrlo teško je da im Crvena zvezda može parirati, moramo biti realni. Ali, sigurno je da nikome od njih neće biti nimalo lako na Marakani koja će sigurno biti puna i to je jedno grotlo gde je svima vrlo teško igrati, ali za Crvenu zvezdu je važno da samo dobro odigra i najvažnije je da je ušla u tu Ligu šampiona.

Prosinečki ne otpisuje mogućnost da se jednog dana vrati u Beograd.

- U životu neke stvari ne možeš unapred znati, tako da se stvari jednostavno dese. Sada trenutno samo razmišljam o Bosni i Hercegovini. A budućnost? Šta ja znam… Pre nikada nisam mislio da ću da budem u Azerbejdžanu, pa sam tamo ostao tri godine, tako da kada se prihvatiš trenerskog posla onda se stvari dešavaju. Tako da to ne mogu nikada da znam. Imao sam super vreme u Zvezdi, koja je bila moja odskočna daska četiri godine kao igrača, a posle i kao trenera. Ja sam svoj prvi samostalni trenerski posao započeo u Zvezdi. Zvezda je moj klub i ona mi je pomogla u puno stvari, tako da jednostavno to je to.

Poručuje popularni Robi da bi bilo nerealno očekivati odmah veliki pomak.

- Ne možemo sada očekivati, koliko god to navijači žele, neki veliki pomak u ovom trenutku. Nerealno je to, trenutno, za bilo koji klub sa ovih prostora, kako god se on zvao. Vrlo teško je da se može napraviti nešto više od samog ulaska u ovo takmičenje. Tako da ovo je prvi korak i nadam se da će Zvezda svake godine biti učesnik ovog takmičenja jer bi to onda i finansijski i u mnogim drugim aspektima bilo drugačije. Najbitinije je za imidž kluba, jer Zvezde dugo godina nigde nije bilo, i bitno je da dođe do finansijske stabilizacije, kako bi klub dalje mogao da funkcioniše - rekao je Prosinečki.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

Vesti

Tek položili, a ostali bez dozvole! Sve što treba da znate o probnim vozačkim dozvolama: Evo šta sve ne smete ako imate oznaku P i koje su kazne
Društvo

Tek položili, a ostali bez dozvole! Sve što treba da znate o probnim vozačkim dozvolama: Evo šta sve ne smete ako imate oznaku P i koje su kazne

Probne vozačke dozvole odavno nisu novina, ali se čini da nove generacije vozača stasavaju nedovoljno upoznate sa ograničenjima koja iste postavljaju. Tome u prilog govori i neslavna statistika. Ipak, to ne bi trebalo da bude slučaj s obzirom na to da se o probnim vozačkim dozvolama uči i na teorijskoj nastavi u auto školama, a znanje proverava prilikom polaganja pismenog dela testa. Istraživali smo koja su to ograničenja za vozače sa probnom vozačkom dozvolom, sa kakvim kaznama su suočeni za saobraćajne prekršaje, kao i koliko njih je izgubilo vozačku dozvolu zbog različitih prekršaja.

20.04.2024

10:31

"Neophodne nenajavljene kontrole da vidimo ko i kako leči ljude" - Ministarka zdravlja o nesavesnom lečenju lekara
Društvo

"Neophodne nenajavljene kontrole da vidimo ko i kako leči ljude" - Ministarka zdravlja o nesavesnom lečenju lekara

Nakon hapšenja lekara i kozmetičara "Beomedikusa" zbog sumnje da su nestručno izveli intervenciju na pacijentkinji, zbog kojeg je došlo do deformiteta njenog stopala, ministarka zdravlja Danica Grujičić poručuje da je neophodno da se sprovode nenajavljene kontrole, kako bi se sagledala prava slika o tome ko i kako radi i u privatnom i u državnom sektoru.

20.04.2024

10:12

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija