• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Sportski žurnal

15.09.2018

09:50 >> 09:57

BOAĆI GAĐA POLUFINALE LIGE ŠAMPIONA! Treće mesto u grupi je sigurica, a verujem u prvo ili drugo

Crvena zvezda

BOAĆI GAĐA POLUFINALE LIGE ŠAMPIONA! Treće mesto u grupi je sigurica, a verujem u prvo ili drugo

Podeli vest

Povratnik u Crvenu zvezdu ne sumnja da će šampion Srbije obezbediti makar plasman u nokaut fazu Lige Evrope, ali ne isključuje mogućnost ni učešća u polufinalu Lige šampiona

Prethodnih nedelja od kad su kuglice u Grimaldi forumu u Monaku odredile protiv kojih rivala će Zvezda igrati u Ligi šampiona, većina pristalica crveno-belih su bili izraziti skeptici, čak se i u taboru najtrofejnijeg srpskog kluba više gajio pesimizam od optimizma, ali je Boaći skroz na suprotnoj strani u pogledu očekivanja.

Sigurno ćemo biti treći, ali želim da budemo drugi ili prvi. Moramo da se molimo kako bismo to postigli, ja ne čekam, već verujem kada želim nešto da ostvarim. Ne bih da budemo treći, hoću veći uspeh. Znam da igramo sa odličnim timovima, svi misle da će oni da prođu, ali na terenu kada sudija da znak za početak trčimo 90 minuta. Svi su videli na "Marakani" protiv Arsenala kakvi smo bili. Igrali smo jednu od najboljih utakmica. Ko god dođe na ovaj stadion, mora da bude spreman za nas - rekao je Boaći za Sportski žurnal.

BOAĆI SE VRATIO U ZVEZDU! Srpski prvak KUPIO veliko pojačanje za Ligu šampiona!

Fudbaler iz Gane je odlično upoznat sa zbivanjima u italijanskom fudbalu, odakle dolazi Zvezdin prvi rival u Ligi šampiona Napoli, koga poredi sa Barselonom, ali obećava da prvak Srbije ima rešenje za čarobnjake iz Vezuva.

Italija je lepa zemlja za igranje fudbala, proveo sam tamo osam godina. Lepo je igrati protiv velikog tima kao što je Napoli, biće to dobra utakmica, ali i prilika da pokažemo svetu da ponovo postoji jaka Crvena zvezda. Napoli igra odličan fudbal, ima veliki posed lopte kao Barselona. Uvek žele da pobede i da biste se snašli protiv njih morate da budete precizni i agresivni. Samo to nam može doneti pobedu - poručio je Zvezdin golgeter.

NAPOLI, LIVERPUL I PSŽ NISU S DRUGE PLANETE! Legendarni Cvele: Sve je moguće, ovo što Zvezda radi se graniči sa neverovatnim!

 A onda je progovorio o polufinalu Lige šampiona.

Sećam se da sam rekao majci da ću jednog dana igrati polufinale Lige šampiona ili finale i da ću postići gol za pobedu. Ona je prećutala, ali sada se san konačno ostvaruje. Nadam se da ćemo da stignemo do četvrtfinala ili polufinala. Uvek verujem. Kada postane teško, Bog mi stvori način da postignem gol. Tako sam stvoren - optimista je Boaći.

TERZIĆ NAJAVIO ŠOKANTNE PLANOVE ZA BUDUĆNOST: Rekonstrukcija je gubljenje vremena, srušićemo "Marakanu"

Boaći je istakao ulogu trenera Crvene zvezde Vladana Milojevića za komfor u igri i manjak znoja na čelu zbog pametnijeg radijusa kretanja nego u prethodnom delu karijere.

Svaki trener sa kojim sam sarađivao uradio je nešto da bih postao bolji. Rad sa Milojevićem mi je pomogao, postigao sam mnogo više golova zbog stvari koje mi je govorio. Bio sam mlad, mnogo sam trčao na terenu, ali sa njim je došlo do toga da kao napadač dobijem odličnu loptu. On utiče na kretanje igrača. Hvala Milojeviću, kao i njegovom čitavom stručnom štabu, treneru Kosanoviću. Oni su učinili da naši uspesi budu dostižni - izjavio je napadač koji se poslednjeg dana prelaznog roka vratio u Zvezdu.

IGRAJU S RADNIKOM, A MISLE NA NAPOLI! Savić: Moramo odigrati hladne glave!

On je otkrio da je dosta rizikovao zbog dolaska na "Marakanu".

Mnogo toga je trebalo da se dogodi da bih došao u Zvezdu, ali da mi nije nedostajala ne bi sada bio ovde. Rizikovao sam, stigao sam zato što volim tim. Došao sam zbog ljubavi prema klubu i navijačima. Iako nisam postigao mnogo golova u Kini, nisu me pustili da dođem u julu, jer je trener znao da imam talenat. Na njegovu žalost, na kraju sam otišao - izjavio je Boaći.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Jovan

pre 5 godina

Jedno su zelje a realnost je verovatno gol razlika 0:35

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17