• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.09.2018

23:30

NAPOLI? BIĆE KAKO BOG BUDE ŽELEO! Milojević: Čeka nas spektakl, vraćamo Zvezdu tamo gde je bila!

Crvena zvezda

NAPOLI? BIĆE KAKO BOG BUDE ŽELEO! Milojević: Čeka nas spektakl, vraćamo Zvezdu tamo gde je bila!

Podeli vest

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević svestan je da njegove fudbalere čeka fantastična atmosfera za meč sa Napolijem, a crveno-beli su napravili lepu uvertiru pobedom na Radnikom u Superligi od 6:0

 

- Rekao sam pre utakmice, gledajući Radnik, shvatio sam da je ovo najbolji Radnik u poslednjih nekoliko godina. Biće potrebno Švabi vreme. Bilo bi drugačije da je bilo 11 na 11. Utakmica je posle crvenog kartona bila rešena. Raduje me odnos prema igri i ispunjavanje ono što smo se dogovorili. Videlo se da se pojedinci još traže, bez obzira na ubedljivu pobedu - poručio je Milojević.

Crveno-beli su imali podršku i Novaka Đokovića.

Drago mi je što je Nole bio sa nama u svlačionici. Dobio je veliki aplauz od igrača. Jedan divan gest, zahvaljujem što nam je dao stimulans.

Nije mogao da izbegne pitanje o onome što predstoji - o Napoliju.

- Normalno ću provesti dane do duela sa Napolijem... Biće to spektakl za nas, vraćamo Zvezdu tamo gde je bila. Daćemo sve od sebe, zajedno sa našim navijačima, pa će biti kako Bog bude želeo.

O igri novajlija Zvezdin trener kaže:

Te igrače smo targetirali još u junu. Nikada nismo gubili nadu. Uspeli smo kao klub, predvođeni gospodinom Terzićem, da ih angažujemo. Pokazali su da mogu da pomognu. Nemojte da zaboravite da je Čaušić naše dete iz Beograda. Ponikao je u školici kod Tome, Boaći kao da nije odlazio, a o Marinu ne treba trošiti. Nema euforije kod nas. Sutra je novi dan. Ono što želim da kažem je da je nama prvenstvo prioritet. Biće dosta rotacija.

O pisanju grčkih medija i navodnoj ponudi iz Kine, nije želeo da priča: 

- Ne bih želeo da komentarišem!

 

MILOJEVIĆ ODBIO KINESKE MILIONE POSLE SALCBURGA! Zvezdinom treneru nuđeno četiri puta više nego što trenutno prima

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
AS

pre 5 godina

POJAČANJASU SUPER, EXTRA KLASA. IGRAJU KAO DA SU DESET GODINA ZAJEDNO. RADUJE ME ŠTO SU POVUKLI I KAFUA I EBESILIJA. SUPER SE UKLAPAJU.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija