• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Mozzart Sport

16.09.2018

10:53 >> 10:56

NAPOLI ĆE UPOZNATI GLADIJATORE U BEOGRADU! Boaći: Italijani, dođite da osetite ukus "Marakane"

Crvena zvezda

NAPOLI ĆE UPOZNATI GLADIJATORE U BEOGRADU! Boaći: Italijani, dođite da osetite ukus "Marakane"

Podeli vest

Dvostruki strelac na povratničkom debiju u Crvenu zvezdu Ričmond Boaći najavljuje predstojeći okršaj protiv Napolija u ratničkom stilu, a sebe i saigrače poredi sa gladijatorima koji se neće predati favorizovanim Italijanima

Boaći je sinoć protiv Radnika igrao kao da nikada nije odlazio iz Zvezde, postigao je dva i majstoriski namestio jedan gol, a sada akcenat stavlja na meč koji jedva čekaju svi navijači najtrofejnijeg srpskog kluba.

Italijani su veliki taktičari. Pogotovo u odbrani, ali Napoli je tim koji uvek želi da igra lep fudbal. Kada budu došli ovde, čeka ih susret sa gladijatorima. Neće naići samo na obične fudbalere već na ratnike koji se bore do poslednjeg daha. Kada dođu, osetiće ukus Marakane. To ih čeka - izjavio je Boaći posle ubedljive pobede protiv Surduličana.

BOAĆI GAĐA POLUFINALE LIGE ŠAMPIONA! Treće mesto u grupi je sigurica, a verujem u prvo ili drugo

Osvrćući se na postignute golove u prvi plan ističe veru u Bogu napominjući da je to najzaslužnije faktor u danima kada trese protivničke mreže.

(VIDEO) ZVEZDA POSLALA PORUKU NAPOLIJU - 6:0! Strašni crveno-beli spremni za Ligu šampiona!

- Kao što uvek kažem, ako mi je suđeno da dam gol, daću ga. Bog će mi ga dati. Opet se vraćam n a to da jedan igrač ne može ništa sam da uradi. Mi smo grupa od 23 igrača. Svi moramo zajedničkim snagama i međusobnom podrškom da napravimo da se neke stavri dese. Očekujem da navijači dođu u maksimalnom broju u utorak, a Bog će nam dati ono najbolje. Uradićemo sve što smo u mogućnosti da pobedimo - poručio je Boaći.

Napadač iz Gane je pohvalio rukovodstvo kluba na odličnoj selekciji tima za ovu sezonu ne želeći da se osvrće na predtodnu, mada ne spori da mu nedostaju igrači koji su nosili Zvezdin dres lane.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija