• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.09.2018

13:05 >> 12:45

ANĆELOTI DOLAZI PO TRI BODA U BEOGRAD:  Nismo bili bolesni, već samo prehlađeni, Napoli nije moj

Crvena zvezda

ANĆELOTI DOLAZI PO TRI BODA U BEOGRAD: Nismo bili bolesni, već samo prehlađeni, Napoli nije moj

Podeli vest

Trener Napolija Karlo Anćeloti raduje se dolasku u Beograd na meč prvog kola Lige šampiona protiv Crvene zvezde i ističe važnost prvog meča za nstavak takmićenja

Italijan veruje da će se njegov tim, uprkos rezultatskoj krizi, pokazati u što boljem svetlu na "Marakani" i uzeti tri boda.

Uzbudljivo je i divno što se vraćamo u Ligu šampiona gde imamo jaku grupu i zato ćemo pokušati da startujemo jako. Idemo u Beograd da se pokažemo u dobrom svetlu i da pobedimo. Nije potrebno trošiti reči koliko je prvi meč u Ligi šampiona bitan - rekao je Anćeloti.

On je slikovito objasni stanje ekipe posle minimalne pobede protiv Fiorentine kojoj je prethodio debakl od Samdorije pre dve nedelje.

- Nismo bili baš bolesni, samo smo bili prehlađeni posle Sampdorije - slikovit je bio Anćeloti.

NAPOLITANCE JOŠ BOLI PORAZ OD SAMPDORIJE! Anćeloti: Ne razmišljamo o Zvezdi, već o Fiorentini

Trofejni trener je pohvalio povremenog srpskog reprezentativca Nikolu Maksimovića koji je dobio šansu protiv Fiorentine i našalio se prilikom konstatacije novinara da je ovo sad "Anćelotijev Napoli".

Nije ovo Anćelotijev Napoli. Nemam nameru da kupim klub pa da bude Anćelotijev Napoli. Samo želim da unapredim Napoli. Mnogo je razloga za promenu formacije. Sa osvim sistemom igre, vezisti više napadaju loptu i Insinje ima više slobode u napadu - izjavio je Anćeloti posle poslednjeg meča uoči gostovanja u Beogradu.

ANĆELOTI ZNA KAKAV GA PAKAO ČEKA NA "MARAKANI! Italijan pamti atmosferu iz Beograda

Napoli je do tri boda stigao preko Lorenca Insinjea u 79. minutu.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija