• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.09.2018

18:17 >> 19:05

KULIBALI NE STRAHUJE OD PUNE "MARAKANE": Publika je Zvezdin 12. igrač, ali mene ništa ne plaši, idemo na tri boda

Crvena zvezda

KULIBALI NE STRAHUJE OD PUNE "MARAKANE": Publika je Zvezdin 12. igrač, ali mene ništa ne plaši, idemo na tri boda

Podeli vest

Štoper Napolija Kalidu Kulibali izjavio je da je upoznat sa najvatrenijim navijačima Crvene zvezde i da njegova ekipa neće lako stići do bodova u Beogradu

On je uprkos svim poteškoćama sutra uveče u srpskoj prestonici rekao da će dati sve od sebe da stigne do tog cilja.

- Biće nam teško, pošto su navijači Zvezdin 12. igrač kada igra na "Marakani". Daćemo sve od sebe, trener zna da nam nece biti lako - počeo je Kulibali priču na konferenciji za novinare i nastavio:

ZVEZDA SE NIKOGA NE PLAŠI, NEĆEMO NA OVOME STATI!

Milojević pred Napoli: Što bi rekao veliki Anćeloti, mi smo fascinantni autsajderi!- Napoli će dati sve od sebe. PSŽ i Liverpul su možda favoriti, ali i Zvezda je mnogo jaka kod kuće. Probaćemo da prođemo grupu - rekao je štoper vicešampiona Italije.

NAPOLITANCI, AKO NE POVEDETE ODMAH, POJEŠĆE VAS "MARAKANA"! Dejo Savićević upozorava Italijane

Senegalski defanzivac je istakao razliku igranja u Seriji A i Ligi šampiona

- Slušamo trenera i radimo sve sto nam kaže. Liga šampiona je drugačija od italijanskog prvenstva, ali sve ćemo uraditi da prođemo iako ce nam biti teško na "Marakani". Počinje nova sezona i na to gledamo kao na novi izazov gde ćemo pokušati da udovoljimo stručnom štabu i navijačima - rekao je Kulibali i rekao da se ne plaši atmosfere u Beogradu.

(VIDEO) NAPOLITANCI STIGLI U BEOGRAD! Anćeloti i fudbaleri iskulirali srpske medije

- Mene nista me plaši, ni Zvezda, ni atmosfera. Neće biti lako, ali ne možemo da se igramo, važna nam je Liga šampiona - završio je Kulibali.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija