• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.09.2018

18:37 >> 19:06

ANĆELOTI PAMTI BEOGRADSKU MAGLU: Zvezda i Milan su igrali u rangu finala, a i sutra će biti teško

Crvena zvezda

ANĆELOTI PAMTI BEOGRADSKU MAGLU: Zvezda i Milan su igrali u rangu finala, a i sutra će biti teško

Podeli vest

Trener fudbalera Napolija Karlo Anćeloti podsetio se trenutaka kada je bio na "Marakani" 1988. i 2006. i najavio tešku utakmicu protiv Crvene zvezde

On je rekao da još nije siguran za kojih 11 igrača će se odlučiti sutra.

 - Bio sam ovde 1988. godine i sećam se magle. Pamtim i 2006. i dobro sam prošao u obe utakmice. Gledam na sve pozitivno, iako je teška grupa, cilj je da pobedimo. Sutra ćemo odlućiti ko će igrati - rekao je Anćeloti na konferenciji za novinare pred sutrašnji duel protiv Crvene zvezde.

KULIBALI NE STRAHUJE OD PUNE "MARAKANE": Publika je Zvezdin 12. igrač, ali mene ništa ne plaši, idemo na tri boda

Trofejni trener je prizanao da je jedino sa Realom pre četiri godine bio siguran u osvajanje ušatog pehara dok je na preostala dva sa Milanom posmatrao kao veliki izazov.

- Ako pričamo o osvajanju ovog takmičenja, samo sam s Realom osećao da možemo da ga osvojimo. Sa Milanom je bio izazov u oba navrata - priznao je Anćeloti.

ZVEZDA SE NIKOGA NE PLAŠI, NEĆEMO NA OVOME STATI! Milojević pred Napoli: Što bi rekao veliki Anćeloti, mi smo fascinantni autsajderi!

A onda je malo zavirio u istoriju i podsetio se čuvene magle 1988. godine u Beogradu.

- Sećam se '88, Zvezda je imala fantastične igrače, dobili smo na kraju. Sećam se poništenog gola. To je bio meč koji je mogao da bude finale - rekao je Italijan.

NAPOLITANCI, AKO NE POVEDETE ODMAH, POJEŠĆE VAS "MARAKANA"! Dejo Savićević upozorava Italijane

Govoreći o samoj utakmici, Anćeloti je rekao da očekuje težak meč.

 - Svi kažu da je ovo najteža grupa i znaju kako je igrati na "Marakani". Zvezda je dobila Salcburg, koji je prošle sezone daleko otišao. Čeka nas težak duel - istakao je Anćeloti.

(VIDEO) NAPOLITANCI STIGLI U BEOGRAD! Anćeloti i fudbaleri iskulirali srpske medije

On je naglasio važnost prvog meča u Ligi šampiona i sutrašnjeg duela u Beogradu

- Nemam šta da kažem igračima, znam da njima prija ova atmosfera. Svi osećamo utakmicu. Bitno je što je i predsednik tu, a to pokazuje koliko nam je važna utakmica - izjavio je Anćeloti i osvrnuo se na Napolijeve uspehe u prethodnim godinama.

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

RGZ podržava i pridružuje se pozivu na hitne izmene Zakona o postupku upisa u katastar nepokretnosti i katastar infrastrukture radi zaštite prava građana
Društvo

RGZ podržava i pridružuje se pozivu na hitne izmene Zakona o postupku upisa u katastar nepokretnosti i katastar infrastrukture radi zaštite prava građana

U svetlu nedavnog predloga koji je Poverenica za zaštitu ravnopravnosti Brankica Janković podnela Ustavnom sudu Srbije, Republički geodetski zavod apeluje na javnost i nadležne institucije da preispitaju celokupni Zakon o postupku upisa u katastar nepokretnosti i katastar infrastrukture ako trenutne odredbe stvaraju diskriminatorske prepreke za osobe lošijeg imovinskog stanja, kao i druge ugrožene društvene grupe.

18.04.2024

17:21

"Srpska ekonomija raste!" Moćna poruka ministra Siniše Malog iz Vašingtona
Politika

"Srpska ekonomija raste!" Moćna poruka ministra Siniše Malog iz Vašingtona

Potpredsednik vlade i ministar finansija Siniša Mali izjavio je danas u Vašingtonu da je imao odličan sastanak sa predstavnicima Konstituence u MMF koju predvodi Švajcarska i istakao da srpska ekonomija raste i da se očekuje da privredni rast Srbije u prvom kvartalu bude 4,3 ili 4,4 odsto, kao i da javni dug naše zemlje trenutno iznosi 47,6 odsto BDP-a.

18.04.2024

17:03

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija