• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

Autor: M. Gligorić

18.09.2018

07:15

ŠAMPIONI IZ BARIJA VEČERAS NA "MARAKANI"! Zvezdini evropski i svetski prvaci biće deo spektakla protiv Napolija

Crvena zvezda

ŠAMPIONI IZ BARIJA VEČERAS NA "MARAKANI"! Zvezdini evropski i svetski prvaci biće deo spektakla protiv Napolija

Podeli vest

Fudbaleri Crvene zvezde će protiv Napolija (21.00, Arena 1) imati fantastičnu podršku pošto će u svečanoj loži biti Dejo Savićević, Siniša Mihajlović, Miodrag Belodedić, Refik Šabanadžović, Dika Stojanović

Crvena zvezda će večeras imati podršku prvaka Evrope iz 1991. godine! Dolazak na istorijski meč crveno-belih i Napolija u Ligi šampiona najavili su Dejan Savićević, Siniša Mihajlović, Miodrag Belodedić, Refik Šabanadžović, Stevan Dika Stojanović, Ilija Najdoski, Dragiša Binić! Reč je o članovima najslavnije Zvezdine generacije, koja je 1991. godine osvojila Kup evropskih šampiona pobedom nad Olimpikom iz Marseja u Bariju.

(FOTO) RAT MEĐU NAPOLITANCIMA, ZVEZDO, UNIŠTI IH! Jedni se oslanjaju na Anćelotija, drugi su sujeverni i spremni su da biju ako izgube

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić još pre nekoliko dana najavio je prisustvo legendi. Dolazak na "Marakanu" u razgovoru za Informer potvrdio je legendarni štoper Miodrag Belodedić. Njega je naš poziv zatekao dok se čekirao na aerodromu u Bukureštu pred let za Beograd.

- Idem iz Bukurešta za Temišvar, pa odatle za Beograd. Dolazim na "Marakanu" da bodrim Crvenu zvezdu protiv Napolija u istorijskom duelu. Očekujem da vidim pun stadion, da čujem "delije" kako navijaju, da Napolitanci vide kako zvezdaši navijaju. Da vide da je to evropski i svetski spektakl. Videćemo da li je Zvezda u stanju da dobije utakmicu ili da je barem ne izgubi. Sve će biti jasno kad počne utakmica - kaže Belodedić za naš list.

PROSINEČKI GASI EUFORIJU MEĐU ZVEZDAŠIMA: Ne očekujete čudo od Zvezde i ovo je ogroman uspeh

On se posebno raduje susretu s bivšim saigračima, s kojima je osvojio Kup evropskih šampiona.

- Drago mi je što ću videti bivše saigrače, da popričam s njima. Pričao sam s Dejom Savićevićem nedavno kad su Rumunija i Crna Gora igrale u Bukureštu i potvrdio mi je da će doći. Mihajlović je već tamo, dolazi i Vlada Stošić. Ne znam da li će doći po meni najveći fudbaler Zvezde Vladimir Jugović. Voleo bih da ga vidim, znam da živi u Austriji. On je mnogo zaslužan za Zvezdine uspehe. Najdoski dolazi, pričali smo, ne znam da li će doći i Darko Pančev. Marović je tu, Dika je tu, Binić stiže, baš se radujem tom susretu - ističe Belodedić.

NAPOLITANCI, AKO NE POVEDETE ODMAH, POJEŠĆE VAS "MARAKANA"! Dejo Savićević upozorava Italijane

Nekadašnje krilo Crvene zvezde Dragiša Binić kaže da će skoro cela generacija iz 1991. godine biti večeras na "Marakani".

- Mislim da dvojica, trojica neće moći zbog obaveza, a svi ostali će moći. Normalno je da u što većem broju dođemo. Nemamo šta da izgubimo, treba da igramo napadački. Uz malo sreće očekujem dobar rezultat - kaže Binić.

Članovi šampionske generacije trebalo bi sat vremena pre početka meča da izađu na atletsku stazu, obiđu krug i pozdrave navijače Crvene zvezde. Jedan od njih Ivica Momčilović biće i akter susreta, pošto radi u stručnom štabu Vladana Milojevića.
 


 


 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Gorki

pre 5 godina

Pozdrav i bravo za evropke i svjetske Sampione, koji ce bodriti nasu Crvenu Zvezdu...

Izbori 2024

Vesti

TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija