• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Telegraf

18.09.2018

13:03

KAKO JE NAPOLI POGURAO ZVEZDU KA KUPU ŠAMPIONA? Sve bi bilo mnogo teže da nije stavljena rampa na jedan transfer

Crvena zvezda

KAKO JE NAPOLI POGURAO ZVEZDU KA KUPU ŠAMPIONA? Sve bi bilo mnogo teže da nije stavljena rampa na jedan transfer

Podeli vest

Zlatna generacija Zvezdinih fudbalera iz Barija 1991. godine mnogo teže bi stigla do "ušatog trofeja" i najvećeg uspeha u klupskoj istoriji da jsamo dve godine ranije nije propalo nešto što se činilo kao gotova stvar

Naime, predsednik Olimpika iz Marseja s kraja osamdesetih Bernar Tapi ušao je u projekat stvaranja šampionske generacije 1989. godine i imao je nameru da kao ključnog igrača dovede Dijega Armanda Maradonu, koji je te godine blistao u Napoliju.

(21.00, ARENA1) CRVENA ZVEZDA - NAPOLI! Zvezdo, sruši Anćelotija, to nikom do sada nije uspelo na "Marakani"!

Praktično je sve bilo dogovoreno, čak je i sam Argentinac priznao da je stavio paraf na vernost klubu sa "Velodroma", ali je predsednik Koraldo Felaino uprkos prvobitnoj saglasnosti na kraju prekršio dogovor i Maradona je ostao u Napulju.

(VIDEO) VRATA PAKLA, TRESU SE NOGE I KADA NEMA BUKE! "Tunel na Marakani je najstrašniji u Evropi"

Tako je Olimpik, koji je 1991. godine igrao u finalu Kupa evropskih šampiona protiv Crvene zvezde ostao bez velike želje, a navijačima ostaje samo da nagađaju da li bio ishod drugačiji da bi popularni "El Pibe" stigao u Francusku.

NA "MARAKANI" SE POSTAJE TIM! Kostakurta: Tamo me je ujeo pas dok sam slavio prolaz protiv Zvezde

Inače, slavi Argentinac će večeras biti gost Crvene zvezde na meču protiv Napolija u čijem dresu je doživeo najblistavije trenutke u karijeri.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija