• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: mondo.ba

18.09.2018

13:43

ANĆELOTI, OVAJ PUT TE NI MAGLA NEĆE SPASITI! Refik Šabanadžović veruje da je došlo vreme da Karlo padne na "Marakani"

Crvena zvezda

ANĆELOTI, OVAJ PUT TE NI MAGLA NEĆE SPASITI! Refik Šabanadžović veruje da je došlo vreme da Karlo padne na "Marakani"

Podeli vest

Član šampionske generacije Crvene zvezde Refik Šabanadžović uveren je da će crveno-beli izvući pozitivan rezultat protiv Napolija i da će prokletstvo u mečevima protiv Karla Anćelotija konačno biti završeno

Šabanadžović je poručio treneru Napolija da mu ni vremenski uslovi (čitaj: magla) neće pomoći da večeras zadovoljan napusti Beograd.

- Zvezda jeste autsajder, tu je Anćeloti u pravu, ali jeste i fascinantna i opasna. Igrao sam protiv njega na toj čuvenoj utakmici u kojoj je magla spasila Milan. Zna Anćeloti šta je "Marakana", nije im ni tada bilo lako, a neće ni večeras Napoliju. Mislim da ga ovog puta neće spasiti magla - rekao je Šabanadžović.

KAKO JE NAPOLI POGURAO ZVEZDU KA KUPU ŠAMPIONA? Sve bi bilo mnogo teže da nije stavljena rampa na jedan transfer

On je istakao da Napoli nije u rangu preostala dva Zvezdina protivnika - Liverpula i Pari Sen Žermena.

CRVENO-BELA EUFORIJA! Navijači već ispred stadiona Zvezde, svuda se čuje "KARTA, KARTA, KARTA..."

Napoli je, uz dužno poštovanje, slabiji tim od Liverpula i Pari sen Žermena. Momci bi trebalo da daju sve od sebe i hrabro izađu na teren. Očekujem pozitivan rezultat, a to je i nerešen ishod. Uveren sam da Zvezda neće izgubiti, ali i ako izgubi, bitno je časno i pošteno odigrati, pa onda publika nema nikakvih zamerki - rekao je član Zvezdine generacije koja je pre 27 godina pokorila Evropu.

(21.00, ARENA1) CRVENA ZVEZDA - NAPOLI! Zvezdo, sruši Anćelotija, to nikom do sada nije uspelo na "Marakani"!

Šabanadžović je kao glavne adute Zvezde pred okršaj sa Italijanima naveo stadion, navijače i dobru atmosferu u timu, a skrenuo je pažnju i na ogromno samopozdanje nakon eliminacije Salcburga, kolektiv i karakter i saglasio se da su crveno-belima žreb nije bio naklonjen, ali da će sigurno mečevi protiv velikana imati ogroman značaj.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija