Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.09.2018

16:46

(FOTO) PISMO "DELIJE" GANULO DEJANA STANKOVIĆA! Navijač Zvezde ipak će gledati mečeve Lige šampiona sa tribine!

Crvena zvezda

(FOTO) PISMO "DELIJE" GANULO DEJANA STANKOVIĆA! Navijač Zvezde ipak će gledati mečeve Lige šampiona sa tribine!

Podeli vest

Emotivno pismo navijača Crvene zvezde koje je pre nekoliko dana preplavilo društvene mreže, pošto nije uspeo da dođe do ulaznica za mečeva Lige šampiona (utorak, 21.00, Arena 1) pročitao je i Dejan Stanković

 

Navijač je u pismu istakao da će svoju ljubav nastaviti i dalje da dokazuje na malim utakmicama, iako za njega nema karata za Ligu šampiona.

Ali,  bodriće ipak svoj klub sa tribine i protiv velikana iz Italije, Engleske i Francuske. Na dan Zvezdinog debija u grupnoj fazi i meča sa Napolijem na stadionu "Rajko Mitić", ovom navijaču srpskog šampiona ispunila se velika životna želja. 

Pismo ovog momka oduševilo je legendu Crvene zvezde Dejana Stankovića koji je bio ganut njegovom ljubavlju prema klubu pa je obezbedio navijaču karte za sve tri utakmice Lige šampiona. 

 

 

RASPRODATA SI, A ZA MENE NEMA KARATA, NISAM LJUT, JA ĆU NA RADNIK... Rasplakaće vas pismo "delije" koji je ostao bez ulaznice!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
boja

pre 5 godina

Procitala sam delijino pismo i sad sam srećna zbog njega a ja cu uz tv.

Prle

pre 5 godina

Da se ne lazemo bre' !!! I ja sam mogao da napisem "srceparajuce" pismo !!! Nisam i niko mi nije kriv... Ovaj je ostvario , sta je zamislio !!!\ Svaka casta DEKIJU !!!! Car !!!

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija