• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.09.2018

17:58

(VIDEO) UVERTIRA ZA SPEKTAKL! Joveljić doneo bod Zvezdinoj deci protiv Napolija

Crvena zvezda

(VIDEO) UVERTIRA ZA SPEKTAKL! Joveljić doneo bod Zvezdinoj deci protiv Napolija

Podeli vest

Omladinci Crvene zvezde odigrali su meč bez pobednika protiv Napolija u 1. kolu Lige šampiona - 1:1

 

Strelac jedinog gola za crveno-bele bio je Dejan Joveljić u 17. minutu. Asistirao mu je Aleksa Terzić, a njih dvojica su na Banovom brdu još jednom potvrdili  zašto ih je Vladan Milojević prekomandovao u seniore.

Gosti su poveli nakon 13 minuta igre, a Gaetano je asistirao Saneseu koji je doneo prednost Napolitancima koja ipak nije dugo potrajala.

Foto: Starsportphoto

 

U nastavku su crveno-beli bili bliži gol, ali su gosti bili fizički nadmoćniji pa su odoleli dobrim atacima srpskog šampiona.  I golmani su odradili sjajno svoj deo posla, posebno Napolijev čuvar mreže Alesandro Dandrea koji je imao sedam intervencija.  Gordić u dva navrata sprečio novo vođstvo Napolija. 

Foto: Starsportphoto

 

U drugom meču grupe C Liverpul je deklasirao PSŽ sa 5:2, uz dva pogotka Portugalca Rafaela Kamača.  U drugom kolu 3. oktobra Zvezda gostuje u PSŽ-u, dok Napoli čeka Liverpul.

 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija