• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.09.2018

09:56

(FOTO) SENZACIJA, ZVEZDA ODOLELA MOĆNOM NAPOLIJU...Mediji u regionu hvale crveno-bele

Crvena zvezda

(FOTO) SENZACIJA, ZVEZDA ODOLELA MOĆNOM NAPOLIJU...Mediji u regionu hvale crveno-bele

Podeli vest

Izabranici Vladana Milojevića odigrali su 0:0 protiv vicešampiona Italije i ostavili su dobar utisak na debiju u Ligi šampiona

 

Ispratili su Zvezdin debi u Ligi šampiona i mediji u regionu koji glavom navode da su crveno-beli napravili senzaciju protiv Italijana.


Hrvatski Index.hr piše da je "Srpski prvak senzacionalno zaustavio italijanskog viceprvaka", dok je Jutarnji.hr u naslov stavio "Zvezda kreirala senzaciju na Marakani".

 

Foto: printscreen

 

-  Crvena zvezda je izdržala nalete Napolija odigravši 0:0. Gosti su imali niz prilika, ali nisu uspeli da probiju  obranu bivšeg evropskog prvaka koji je prvi put izborio takmičenje po grupama Lige šampiona - piše Jutarnji. 

Foto: printscreen

 

Crnogorske Vijeste su napisale su da je Zvezda došla do velikog boda protiv Napolija, dok je Večernji.hr izdvojio da je Zvezda izdržala napade italijanskog kluba i osvojila bod

Foto: printscreen

 

Avaz iz Bosne i Hercegovine piše: "Zvezda osvojila bod protiv moćnog Napolija", dok Sportsport.ba navodi da je "Napoli zaustavljen na Marakani".

Foto: printscreen

 

 

MISLILI SU DA ĆEMO PRIMITI ČETIRI, PET... Stojković: Potcenili su nas pre utakmice!

MILOJEVIĆ SLIKOVIT POSLE NAPOLIJA: Kad vidite rođaka posle 26 godina imate knedlu u grlu, a ne...


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Darko

pre 5 godina

Kakva senzacija?! Neresen rezultat! Svasta! PS 2004.g.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija