• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D.R.

19.09.2018

10:21

PROTIVNICI ĆE BITI TEŽI, ALI I ZVEZDA BOLJA! Džajić zadivljen atmosferom na "Marakani"

Crvena zvezda

PROTIVNICI ĆE BITI TEŽI, ALI I ZVEZDA BOLJA! Džajić zadivljen atmosferom na "Marakani"

Podeli vest

Dragan Džajić bio je oduševljen ambijentom na "Marakani" protiv Napolija (0:0) i zadovoljan načinom na koji je Crvena zvezda parirala favorizovanom protivniku u prvom meču Lige šampiona

 

- Atmosfera je zaista bila zadivljujuća. Nivo fudbala bio je očekivan, u Ligi šampiona svi protivnici su izuzetno jaki. Mislim da je rezultat dobar i ohrabrenje pred ostale mečeve, posebno imajući u vidu da većina igrača nije navikla na utakmice ovog ranga, a veliki pritisak medija i javnosti. Važno je da je ishod meča bio povoljan i očekujem da Zvezda naredne mečeve igra još bolje - rekao je Džajić.

Nije želeo Džajić da detaljiše šta bi crveno-beli mogli mogli da poprave u igri.

- Ne bih isticao šta Zvezda može da popravi konkretno pred nastupajuće mečeve, svaki igrač i klub uvek mogu da igraju bolje. Za sada je od Crvene zvezde i ovo sasvim dovoljno, ali mislim da će tim igrati rasterećenije naredne utakmice, iako će protivnici možda biti još i jači. 


Džajić nije želeo da komentariše predstojeći večiti derbi:

- Ne bih razmišljao o tome posle meča Napolij. Bila je to veoma teška utakica pod imperativom da se ne izgubi u takvoj atmosferi. Mnoge legende kluba došle su na proslavu pre meča i vema mi je drago da ih publika i posle 26 godina poštuje - istakao je zadovoljno Džajić.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija