• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Žurnal

20.09.2018

11:05

POJAČANJE OD 700.000 EVRA NI NA KLUPI! Mrkela objasnio zašto Kafu nije bio u protokolu protiv Napolija!

Crvena zvezda

POJAČANJE OD 700.000 EVRA NI NA KLUPI! Mrkela objasnio zašto Kafu nije bio u protokolu protiv Napolija!

Podeli vest

Jedno od najzvučnijih i najskupljih pojačanja Crvene zvezde u letnem prelaznom roku, Brazilac Džonatan Kafu, nije se našao ni među 18 za utakmicu sa Napolijem (0:0)

 

Crveno-beli platili su pozajmicu Kafua Bordou 700.000 evra, a to što ga nije bilo u konkurenciji za Napoli za Žurnal je objasnio sportski direktor Zvezde Mitar Mrkela.

Taktička odluka trenera Milojevića - objasnio je kratko Mrkela.

U odluke trenera Milojevića, svakako, ne bi trebalo sumnjati imajući u vidu rezultate, koji bi po Mrkeli mogli da budu još bolji. Barem je tako moglo da bude protiv Itlaijana.

- Odigrali smo korektno, mogli smo da kaznimo neke njihove greške, ali dobro. Nama je potrebno da se adaptiramo na ovo takmičenje, bićemo sve bolje kako vreme bude prolazilo. Imamo kapacitet za bolje partije  - zaključio je Mrkela.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija