• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D. R. - M. G.

20.09.2018

15:00

MOJA ZVEZDA SE NIJE OBRUKALA! Savićević srećan što su crveno-beli pokazali zube moćnom Napoliju!

Crvena zvezda

MOJA ZVEZDA SE NIJE OBRUKALA! Savićević srećan što su crveno-beli pokazali zube moćnom Napoliju!

Podeli vest

Ponosan sam, moja Crvena zvezda se nije obrukala protiv Napolija na startu Lige šampiona, poručuje legendarni fudbaler crveno-belih Dejan Savićević

Jedan od najvećih fudbalera koji je nosio dres Zvezde pratio je utakmicu protiv Napolija iz počasne lože i kaže da je srpski prvak odlično odigrao protiv mnogo moćnijeg italijanskog kluba.

Očarani ambijentom

Sve ide kako treba

Rezultat ohrabruje, jer Zvezda ima mnogo fudbalera koji nisu navikli da igraju utakmice na nivou Lige šampiona
Dragan Džajić

Nekadašnji odlični dribler, a danas predsednik Fudbalskog Saveza Crne Gore, pre meča doživeo je nezapamćene ovacije "delija". On je pre duela obišao počasni krug zajedno s članovima čuvene generacije koja je 1991. godine u Bariju postala prvak Evrope.

Popularni Genije ponosan je na to kako je Zvezda izgledala u istorijskom meču Lige šampiona.

- Zvezda je ostvarila ogroman rezultat i nije se obrukala protiv Napolitanaca. Ponosan sam. Izvukli su veliki bod, u neverovatnom ambijentu, što je velika stvar za prvi meč u Ligi šampiona. Publika i atmosfera su bili neverovatni, o tome danas svi pišu i pričaju, pa je bod zbog toga još slađi - poručuje Savićević.

On veruje da će izabranici Vladana Milojevića zaigrati još bolje u nastavku Lige šampiona. Posebno očekuje od Marka Marina i Ričmonda Boaćija da budu na višem nivou nego protiv Italijana.

Pižon: Svi smo zadovoljni

 

Četvrta Zvezdina zvezda Vladimir Petrović Pižon kaže da su crveno-beli ostvarili odličan rezultat protiv Napolija u 1. kolu Lige šampiona. On je istakao veliku razliku u cenama timova, pošto Napoli vredi skoro 11 puta više od Zvezde.
- Svi smo zadovoljni. Ovo je mnogo ozbiljnije takmičenje nego Liga Evrope. Dobar je rezultat, Napoli je snažna ekipa. Znamo koliko oni koštaju, a koliko mi. Biće teško u sledećem meču, jer će PSŽ morati da se vadi. Tek je prvo kolo, ali lepo izgleda što su oni lošiji na tabeli od nas. U nastavku bi bilo dobro da Zvezda ugrozi gol rivala malo više puta - naglašava bivši igrač i trener Zvezde.

 

- Marko Marin je pokazao klasu i biće još bolji kada se još bolje spremi. Zvezda je mnogo dobila njegovim dolaskom. Preostaje mu da podigne formu, što će ostvariti kroz utakmice. Isto što sam rekao za Marina, važi i za Ričmonda Boaćija - ističe Savićević.

Igrom Crvene zvezde bio je prezadovoljan i počasni predsednik Dragan Džajić. Treća Zvezdina zvezda očarana je ambijentom na "Marakani".

- Ne pamtim ovakav ambijent. Rezultat od 0:0 u ovom trenutku je dobar, za tim koj tek počinje da igra ovako jaku ligu i ima ovako jake protivnike. Ovo je ohrabrenje za sledeće utakmice, jer Zvezda ima veliki broj igrača koji nije navikao da igra ovakve utakmice. To je i opterećenje, uz pritisak javnosti i publike... Važno da se ovako završilo. Očekujem da zvezda igra kvalitetnje i bolje u nastavku - ističe Džajić.

Sad rasterećeni

Legendarni funkcioner kaže da će naredni mečevi protiv PSŽ i Liverpula biti još teži, ali da će crveno-beli da ih odigraju s manje pritiska.

- Svaki igrač i tim misli da može više i bolje. U ovom trenutku je od Crvene zvezde i ovo dovoljno, s tim što mislim da će igrati rasterećenije sledeće utakmice, iako su protivnici jači od Napolija - zaključuje Džajić.
 


DEGENEK UMALO ZAPLAKAO KADA JE ČUO "DELIJE": Ovo nije očekivalo 95 odsto ljudi!

MILOJEVIĆ SLIKOVIT POSLE NAPOLIJA: Kad vidite rođaka posle 26 godina imate knedlu u grlu, a ne...


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Da li znate ko su 1.300 kaplara? Herojstvom i hrabrošću se upisali u srpsku istoriju: Besmrtni bataljon!
Srbija

Da li znate ko su 1.300 kaplara? Herojstvom i hrabrošću se upisali u srpsku istoriju: Besmrtni bataljon!

Pobeda Srpske vojske na Ceru je bila istorijska, ali gubici u ljudstvu bili veliki. Iz stroja je izbačeno čak 259 oficira i 16.045 podoficira i vojnika. Za tadašnju Srbiju od oko 4 miliona stanovnika, to je bio nenadoknadiv gubitak, naročito imajući u vidu da je u Balkanskim ratovima 1912-13 Srpska vojska izgubila oko 44 hiljade oficira, podoficira i vojnika. Veliki gubici u starešinskom kadru bili su istovremeno i veliki gubici srpske inteligencije i školovanih starešina. Ovo je priča o 1.300 kaplara.

08.05.2024

07:05