• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: tanjug

20.09.2018

13:30

(VIDEO) BORJAN NAJBOLJI GOLMAN 1. KOLA LŠ! Impresivna statistika Zvezdinog čuvara mreže!

Crvena zvezda

(VIDEO) BORJAN NAJBOLJI GOLMAN 1. KOLA LŠ! Impresivna statistika Zvezdinog čuvara mreže!

Podeli vest

Čuvar mreže Crvene zvezde Milan Borjan statistički je najbolji golman kompletnog 1. kola grupne faze Lige šampiona



Borjan je u meču protiv Napolija (0:0) na stadionu "Rajko Mitić" sačuvao gol, uz sedam odbrana, jedan manje od kolege iz Rome Robina Olsena, ali je njegov tim ubedljivo poražen u Madridu od Reala (3:0).

Isti broj odbrana kao kanadski reprezentativac imao je i Lionov Entoni Lopes, ali je i on primio pogodak u iznenađujućoj pobedi na gostovanju Mančester Sitiju (2:1).

O igri Zvezdine odbrane na pravi način govori i podatak da je imala čak sedam blokiranih udaraca fudbalera Napolija, a da je 42. put na 72 utakmice ostala bez primljenog gola otkad je na klupi Vladan Milojević.

Novi veliki test fudbalere Crvene zvezde očekuje u nedelju kada je zakazan večiti derbi sa Partizanom, a onda i 3. oktobra u 2. kolu C grupe Lige šampiona protiv Pari Sen Žermena u Francuskoj.
 



Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija