• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

21.09.2018

13:03

PARTIZAN NAM JE VAŽNIJI OD NAPOLIJA! Stojković: Nema šanse da će oni biti motivisaniji u večitom derbiju

Crvena zvezda

PARTIZAN NAM JE VAŽNIJI OD NAPOLIJA! Stojković: Nema šanse da će oni biti motivisaniji u večitom derbiju

Podeli vest

Fudbaler Crvene zvezde Filip Stojković kaže da je duel protiv Partizana u Humskoj najvažniji do kraja godine i da, iako je svestan da mnogi pričaju da je njegov tim bolji od večitog rivala, to mora da pokaže na terenu

Stojković u izjavi Tanjugu ističe da u derbijima nikad nije bilo favorita, pa smatra da to nije ni sada slučaj kada aktuelni šampion, lider na tabeli i učesnik Lige šampiona gostuje Partizanu.

- Videćemo u nedelju ko je bolji, za sada smo mi prvi, igramo Ligu šampiona i zato ljudi pričaju da smo kvalitetniji. Ipak, derbi je specifičan i tu nema favorita, ko god je igrao zna o čemu pričam. Sve će se videti na terenu - rekao je Stojković.

ZAŠTO MAŽIĆ NEĆE SUDITI DERBI? Najbolji srpski sudija biće prilično daleko od Humske u nedelju uveče


Stojković ističe da crveno-beli imaju vremena da se "osveže" posle teškog meča sa Napolijem (0:0) u utorak u Ligi šampiona.

- Imamo dosta vremena da se odmorimo posle Napolija i spremimo za Partizan. Predstojeći meč je najbitniji u polusezoni jer je prioritet prvenstvo i odbrana titule. Sve misli su usmerene ka derbiju - rekao je crnogorski reprezentativac.

ILIEV SE VIŠE PLAŠI SUĐENJA NEGO ZVEZDE: Šta da očekujemo do kraja sezone ako pobedimo u nedelju?

Ključni detalj u derbiju leži u motivaciji i većoj želji, dodaje Stojković verujući da će oni biti više na Zvezdinoj strani.

- Partizan ne može da ima veću motivaciju od nas, svi ulazimo sa 100 odsto... Prošli derbi smo mi ušli sa više želje i zato smo pobedili, očekujem da će isti ishod biti i sada u Humskoj. Sigurno nećemo biti opušteni, šanse u derbijima su uvek 50-50... Ko bude bolje ušao i više hteo pobedu doći će do nje -  kaže Stojković, koji u derbijima ima skor 1-2-0 iz prošle sezone.

ZVEZDA I AJAKS DOMINIRAJU U EVROPI! Srpski i holandski velikani u jednom segmentu su neprikosnoveni ove sezone

Na upozorenje da je 2003. godine Partizan, posle duela u Ligi šampiona protiv Real Madrida (0:0), samo četiri dana kasnije ubedljivo izgubio derbi (3:0), Stojković odgovara da je uveren u pravu pripremu nakon Napolija.

- Pripremićemo se na najbolji način. Siguran sam da će trener Vladan Milojević tražiti od nas da budemo maksimalno skoncentrisani i sa puno naboja - zaključio je Stojković.

Večiti derbi, 158. po redu, igra se u nedelju od 19 sati na stadionu u Humskoj.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Obeležen Međunarodni dan devojčica u IKT!
Politika

Obeležen Međunarodni dan devojčica u IKT!

Narodna Skupština Republike Srbije, Ministarstvo informisanja i telekomunikacija, Udruženje poslovnih žena Srbije i Program Ujedinjenih nacija za razvoj, svečano su obeležili Međunarodni dan devojčica u sektoru informaciono-komunikacionih tehnologija, u Domu Narodne skupštine Republike Srbije.

25.04.2024

16:35

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija