• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

22.09.2018

12:45

ZVEZDINE SPECIJALCE ČEKA UTAKMICA SEZONE! Milojević: Bolja forma, domaći teren, kalkulacije u derbiju ne piju vodu!

Crvena zvezda

ZVEZDINE SPECIJALCE ČEKA UTAKMICA SEZONE! Milojević: Bolja forma, domaći teren, kalkulacije u derbiju ne piju vodu!

Podeli vest

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je danas da uloga favorita u "večitom" derbiju (nedelja, 19.00, Arena 1) ne postoji i naveo da njegovi fudbaleri moraju da se ponašaju kao "specijalci" jer nema prostora za psihički i fizički zamor


- Verujte mi, na ovakvim utakmicama nema favorita, to se pokazalo u prošlosti, pokazaće se i u budućnosti. Nemate ni prednost domaćeg terena. Sama reč derbi sasvim dovoljno govori. Da li je neko favorit ili nije, da li je u boljoj formi ili ne, kalkulacije. To ne pije vodu. Utakmica će imati nepredvidiv tok - rekao je Milojević na konferenciji za novinare.

Zvezda će u nedelju od 19.00 igrati protiv Partizana u gostima u devetom kolu Super lige Srbije.

- Svi dobro znamo i toliko smo puta pričali o ovakvim događajima. Derbi je sasvim posebna utakmica, bez obzira na to što donosi tri boda, kao i svaka prvenstvena, koje je prioritet. Ima poseban značaj, možda je i najvažnija. Tako je gledamo i tako ćemo se spremati - kazao je Milojević.

Nema alibija

Veoma nam je bitna naredna utakmica, najbitnija u sezoni. Nema prostora da bude psihičkog i fizičkog zamora. Moraju da ignorišu bol, kao specijalci
Vladan Milojević, trener Zvezde


Naveo je da ne želi da istrošenost bude alibi.

- Moramo da budemo naviknuti na sve to. Utakmica sa Napolijem je završena i najbitniji je Partizan. Veoma nam je bitna naredna utakmica, najbitnija u sezoni. Nema prostora da bude psihičkog i fizičkog zamora. Moraju da ignorišu bol, kao specijalci. Ima mnogo utakmica, ali smo se odmorili, videćemo koliko - dodao je.

Kada je reč o kadrovskoj situaciji, Zvezda ima problema sa povredom Nikole Stojiljkovića, čiji je nastup upitan. 

- Kadrovska situacija je sasvim u redu, nemamo nekih problema. Imam par dilema oko sastava. Uvek imam dileme. Mnogo faktora uzimam u obzir i videćemo u kom ćemo sastavu izaći - rekao je trener Zvezde.

On će u prvenstvu moći da koristi samo četiri stranca u protokolu, od šest koliko ih ukupno ima u timu. 

- Videćemo za koje ćemo se opredeliti. Propisi su propisi, na moju žalost. Na Kipru, na primer, svi stranci imaju pravo da sede na klupi, svi da su karantinu, da smo zajedno. Voleo bih da to može da bude ovde, ali pravila su pravila. Neki igrač koji nije bio u postavi ili u 18, možda će biti starter, možda neće. To je moja odluka. Neki put možda i ne igraju najbolji, to je jednostavno tako. Drago mi je da moji igrači to shvataju. Imam mnoogo dobrih igrača - kazao je Milojević.

On je dodao da ne razmišlja o statistici i o tome što još nema poraz od Partizana i istakao je da to ništa ne znači i ne daje prednost jer je svaka utakmica za sebe.

Upitan da li može da kaže nešto više od Partizanovom stilu igre i šta je primetio, Milojević je odgovorio:

- Ne mogu da vam kažem ništa.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Zeljko

pre 5 godina

CARSIJA PRICA DA ZVEZDA NECE POBEDITI,VEC NAPROTIV DA CE IZGUBITI DERBI. RAZLOG JE FUNKCIONISANJE I STABILNOST PARTIZANA KAO KLUBA.OSTAJE DA SE VIDI

MilanNis

pre 5 godina

Nikola Stojiljkovic nije više povredjen, nije bio ni protiv Napolija. Protiv napolija je bio spreman da izgara na terenu, umesto toga starter je bio Boaci. Boaci rezervista u kineskoj ligi, sa dva treninga i golom protiv Surdulice (sa 10 igraca) direktno starter u LS protiv Napolija, a na terenu dzogiranje izmedju sentra i sesnest, bez i jednog duela. Stojiljkovis nije zasluzio takvu sramotu. I zato neka umesto njega igra ovaj ,,bolji,, sa boljim menadzerom. p.s. Stojiljkovis treba što pre da ode iz Zvezde tamo gde su ga hteli, uzalud se odteko zarade 3x vece nego u zvezdi.

Izbori 2024

"Srbija protiv nasilja" zapravo je generator nasilja! Opoziciji se smeši još jedan poraz na izborima! (VIDEO)
Izbori 2024

"Srbija protiv nasilja" zapravo je generator nasilja! Opoziciji se smeši još jedan poraz na izborima! (VIDEO)

U toku je konstitutivna sednica Narodne Skupštine Srbje. Opozicija ponovo pokušala da ometa gospodina Rabrenovća. Na ovu temu u "Info jutru" govorio je Dejan Vukelić, urednik Srpskog portala, a u studiju mu se priključila i Ana Đorđević, borac za prava Srba na KiM, Đorđe Todorov iz Centra za društvenu stabilnost i Vanja Vukić, visoki funkcioner SPS-a. Putem vajber uključenja u program se javio i glavni urednik Informera Dragan J. Vučićević.

18.03.2024

13:09

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Vels preuzeo crnac Geting, na čelu Škotske je Pakistanac Hamza Jusaf, a Britanije Indijac Sunak! Šta je sledeće?!
Šta reći?!

Vels preuzeo crnac Geting, na čelu Škotske je Pakistanac Hamza Jusaf, a Britanije Indijac Sunak! Šta je sledeće?!

Posle izbor Voana Getinga za sledećeg lidera Velsa, po prvi put nijednu od četiri glavne vlade Velike Britanije ne vodi belac. Premijer Riši Sunak ima indijsko nasleđe i prvi je britanski hinduistički lider. Prvi ministar Škotske Humza Jusaf - koji, kao i Geting, vodi poluautonomnu vladu - potiče iz pakistanske muslimanske porodice. Regionalnu administraciju Severne Irske zajedno vode dve žene, Mišel O'Nil i Ema Litl Pengeli.

18.03.2024

22:24

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?
Svetski karneval u Srbiji

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?

Jedan narodni običaj postao je u Svilajncu atrakcija čak i deo turističke ponude. O tradicionalnom Pokladnom maskenbalu još se tamo priča, a oni koji su na društvenim mrežama videli defile stotine ljudi i dece u živopisnim kostimima, pitaju se da li su snimici zaista iz Srbije....

18.03.2024

16:59