• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

23.09.2018

21:56

MRKELA: STOJKOVIĆ JE ZA PSIHIJATRIJU!

Crvena zvezda

MRKELA: STOJKOVIĆ JE ZA PSIHIJATRIJU!

Podeli vest

Sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela izjavio je nakon meča da se sasvim jasno vidi da je lopta u vazduhu prešla gol liniju i da je ponašanje golmana Vladimira Stojkovića za psihijatrijsko lečenje

Strasti nakon derbija se ne smiruju, a sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela nema dilemu oko toga da li je lopta prešla gol liniju.

- Sasvim je jasno da je lopta u vazduhu prešla gol liniju pola metra. Pogodak je čist kao suza. Kao sportista ne mogu da prihvatim ovakve izjave golmana Stojkovića. Njegove izjave su zadojene mržnjom. Ovakvo ponašanje zahteva hitno lečenje, ovo je za psihijatriju - rekao je Mrkela nakon meča.

STOJKOVIĆU, IDI LEČI SE! Izjava golmana Partizana dokazuje DA NIJE SAV SVOJ!

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Cobe

pre 5 godina

Mrkela kolko ja vidim ti si corav treba ti duple naocare lopta treba cela da prodje liniju a ti si zreo za psikijatera dokle vise da bas kradete to nije prvi put

Ivan

pre 5 godina

A sad si I psihijatar! A koliko si ti puta bese nastupao za repku,dje si ono igrao ti polovino od igraca

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija