• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink

27.09.2018

12:30

PARTIZAN NA 300 ODSTO I IZDUVANA ZVEZDA - 1:1! Zvezdan Terzić se još jednom osvrnuo na derbi

Crvena zvezda

PARTIZAN NA 300 ODSTO I IZDUVANA ZVEZDA - 1:1! Zvezdan Terzić se još jednom osvrnuo na derbi

Podeli vest

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić još jednom se osvrnuo na minuli večiti derbi i ocenio da Partizan i kada igra sa "300 odsto" mogućnosti protiv izduvane Zvezde - ne može da pobedi

 

 

Terzić je istakao da su crveno-beli ušli u derbi kao izduvan balon, a da su opet izborili nerešen rezultat.

Zaboravlja se da je Zvezda pre ove odigrala dve jako teške fizički i psihički utakmice, a to su Salcburg i Napoli. Igrači su već bili dosta istrošeni. Međutim, ako uzmemo činjenicu da je Partizan dao "300 odsto" sebe, dok je Zvezda igrala kao izduvan balon, a meč se završio 1:1, onda vam to dovoljno govori o kapacitetu Crvene zvezde - istakao je Terzić u Jutarnjem programu tv Pink.

On je naglasio da se stvara lažna slika da neko hoće da ugasi Partizan, a da je istina da mu država i te kako pomaže.

Zabrinuo me je transparent na tribini Partizana koji glasi “Favorizovanje Crvene zvezde stvara do smrti odanu armiju Partizana”. To je jako ružna poruka i poziv na bunt. Ispada da neko želi da ugasi Partizan, a to je neistina.

Direktor Zvezde je podsetio da je država pre godinu i po dana spasla Partizan direktnom pomoći.

Zanemaruje se činjnica da je Partizan svojom poslovnom politikom u februaru 2017. već jednom izgubio evropsku licencu. Na njihovu kuknjavu reaguje državno rukovodstvo i Aleksandar Vučić hitno nalaže Telekomu da potpiše ugovor sa tim istim Partizanom. Aleksandar Vučić i država im pomažu da dobiju UEFA licencu, a oni posle toga uzimaju šampionsku titulu u maju 2017. onda ulaze u kvalifikacije za Ligu šampiona, ulaze u Ligu Evrope i ostvaruju velike prihode. Sve to zahvaljujući državi Srbiji, a to se ne pominje - poručio je Zvezdan Terzić.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
mrgud

pre 5 godina

Eh, ko se našao da govori o državi,poštenju,fudbalu...Tuga do neba....

Pera kojot super genij

pre 5 godina

Kad će ovi stručnjaci nestati iz srpskog fudbala, da nam svane.

StanliO

pre 5 godina

A voleo bi da dodju neki strucnjaci da zaduze ZVEZDU, onda bi tom davali podrsku...licemeri....cistite vase dvoriste...mnogo je prljavo.....NAPRED TERZO DOKTORE.... ajmo glodari minuse.... ;)

Dobrosavljev

pre 5 godina

Sa svojim " znanjem " i lopovlukom razbili navijace i pokrali klub

Marinko Magla

pre 5 godina

I ti si na slobodi zahvaljujuci njemu.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija