• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

28.09.2018

14:28

CRVENO-BELA BOLNICA PRED MEČ PROTIV MLADOSTI! Milojević: Boga molim da me još neka loša vest ne iznanadi...

Crvena zvezda

CRVENO-BELA BOLNICA PRED MEČ PROTIV MLADOSTI! Milojević: Boga molim da me još neka loša vest ne iznanadi...

Podeli vest

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević, uoči utakmice 10. kola Superlige protiv Mladosti iz Lučana, poručio je da je prvenstvo apsolutni prioritet i da će se tek posle razmišljati o gostovanju Pari Sen Žermenu u Ligi šampiona

On je afirmativno govorio o narednom rivalu u domaćem prvenstvu podsetivši na uspehe Lučanaca u prethodne dve godine i lični pečat trenera Nenada Milovanovića.

- U goste nam dolazi jako dobra ekipa, čiji se kontinuitet vidi po dobrim rezultatima. Mladost je pre dve godine izborila učešće u kvalifikacijama za Ligu Evrope, a prošle je došla do finala Kupa Srbije. I ove sezone ima velike ambicije u domaćim takmičenjima i sazrela je za velike domete. Ekipa iz Lučana ima trenera Nenada Milovanovića sa najdužim stažom u domaćem prvenstvu i jasno se vidi pečat njegove filozofije, jer uvek zna šta hoće. Nikad nam nije bilo lako protiv Mladosti, ni u Lučanima, ni ovde - rekao je Milojević na konferenciji za medije na stadionu Rajko Mitić.

PARIZ VEĆ UKLJUČIO ALARME ZBOG DELIJA: Ulaz im je zabranjen, ali mobilisaće se zbog karata u slobodnoj prodaji


Milojević je istakao da se "misli o Pari Sen Žermenu potiskuju".

- Ne smemo tako da razmišljamo, ali ne možemo ni potpuno da se isključimo. Igrači dobro znaju da nam je prvenstvo apsolutni prioritet i to stalno potenciramo kroz razgovore i psihološku pripremu. Jako nam je bitan duel protiv Mladosti, a nemamo ni mnogo vremena onda posle da razmišljamo o Pari Sen Žermenu. Nije dobro preskakati korake jer onda ne radite stvari kako bi trebalo i zato pozivam navijače na Marakanu da nas podrže u što većem broju - rekao je Milojević.

UEFA ODBACILA ZVEZDINU ŽALBU! Delije i definitivno bez gostovanja u Parizu i Liverpulu

On se osvrnuo i na kadrovsku situaciju.

- Vujadin Savić je u četvrtak se vratio treninzima i počinje polako da ulazi u ritam. Takve povrede kao što je njegova iziskuju vreme, a mi sve imamo samo vreme nemamo. Nikola Stojiljković je počeo da povećava obim treninga, Nenad Krstičić je imao problema i takođe je lagano trenirao, Ričmond Boaći je povređen posle derbija, a imamo malih problema i sa Milanom Rodićem. Boga molim da me ne iznenadi još neka loša vest danas na treningu - izjadio se strateg crveno-belih.

Zvezdin trener rekao je i da mu je veoma drago što je Branko Jovičić pozvan u reprezentaciju Srbije.

- Meni kao treneru uvek je drago da igrač Crvene zvezde bude na spisku reprezentacije. Jovičić je to zaslužio igrama i ponašanjem. To je najveća čast za svakog igrača, da brani boje svoje zemlje. To će mu biti motiv više da još jače radi i da bude onaj koji je bio i do sada - završio je Milojević.

Utakmica između Crvene zvezde i Mladosti iz Lučana igra se sutra od 20.30 sati na stadionu Rajko Mitić.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Marinko Magla

pre 5 godina

Ma ko jos vama veruje. Pravite laznu dramu jer je sve toliko ocigledno da je i tebe sramota Miloje.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija