• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Alo

01.10.2018

10:15

SAMO DA NAS PSŽ NE NAPUNI! Vladimir Cvetković se plaši rezultata, ali ne i Nejmara!

Crvena zvezda

SAMO DA NAS PSŽ NE NAPUNI! Vladimir Cvetković se plaši rezultata, ali ne i Nejmara!

Podeli vest

Legendarni funkcioner Crvene zvezde Vladimir Cvetković plaši se da crveno-beli ne dožive težak poraz od Pariz Sen Žermena u sredu uveče u Ligi šampiona

 

Interesantno je da Cvetković kaže kako se ne plaši najboljeg igrača "svetaca" Nejmara.

Nejmar ni protiv Srbije na Mundijalu nije odigrao ništa specijalno. Najviše strahujem od Mbapea i Kavanija. Nejmaru može da dođe da kaže: "Ja neću da igram". I ne plašim se blamaže u igri jedan na jedan. Pribojavam se nekog visokog poraza. Samo da nam ne napune mrežu - poručio je Cvetković u razgovoru za Alo.

On se, ipak, nada da bi Zvezda mogla da uzme još neki bod u grupi Lige šampiona do kraja takmičenja.

U ovom trenutku rezultat nije bitan, s obzirom na to ko su oni. A, oni su najskuplja ekipa na svetu. Rezultat bi bio bitan kada bi naša Zvezda imala bar neke šanse u sredu. Verujem, ipak, da crveno-beli do kraja Lige šampiona mogu još do nekog boda u Beogradu. Možda i pobede - nada se Cvetković.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Marko

pre 5 godina

Nego sta nego ce da vas napune do vrha. Ovo moze da bude rekord u LS. Ja odigrao na 7+.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17